Natural Gas Services Group Inc Natural Gas Services Group Inc saham


Natural Gas Services Group, Inc. ialah penyedia terkemuka peralatan dan perkhidmatan pemampatan gas asli kepada industri tenaga. Syarikat ini, berkantor pusat di Midland, Texas, kini mempunyai 266 orang pekerja sepenuh masa dan disenaraikan di pasaran saham pada 22 Oktober 2002.

Firma ini pakar dalam pembuatan, pengilangan, penyewaan, penjualan, dan penyelenggaraan pemampat gas asli dan sistem kepulan untuk pengeluaran minyak dan gas asli dan kemudahan kilang. Produk CiP (Cylinder-in-Plane) syarikat ini merangkumi bingkai pemampat, silinder, dan bahagian, yang boleh memberi impak kepada harga saham hari ini. Syarikat ini menggunakan produk komponen CiP yang siap ini dalam pembuatan unit pemampat untuk dijual atau disewakan oleh syarikat ini, atau menjual produk komponen yang siap kepada pengilang pemampat lain.

Natural Gas Services Group, Inc. juga merancang, mengilang, menjual, memasang, dan menyelenggara tatasusunan rata dan peranti penyalaan dan kawalan berkaitan untuk pembakaran kompaun gas di darat dan lepas pantai, seperti hidrogen sulfida, karbon dioksida, gas asli, dan gas petroleum cecair. Syarikat ini juga menyediakan perkhidmatan dan penyelenggaraan pada pemampat dalam kumpulannya dan kepada pihak ketiga, serta melakukan penjagaan semula enjin dan pemampat.

Penting untuk mengkaji syarikat-syarikat seperti Natural Gas Services Group, Inc. untuk terkini dengan trend dan perubahan dalam industri ini. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat pelaburan yang khusus, kami menggalakkan anda untuk membuat kerja kajian anda sendiri dan belajar lebih lanjut mengenai Natural Gas Services Group, Inc. dan tawarannya. Dengan berbuat demikian, anda akan lebih berkemampuan untuk membuat keputusan yang berinformasi tentang pelaburan dalam saham yang boleh memberi impak kepada diversifikasi portfolio dan harga saham anda.Prestasi Natural Gas Services Group Inc

  • Pekerja 266
  • HQ syarikat Midland
  • Laman sesawang https://www.ngsgi.com/
  • Jenis Aset NGS Common Stock
  • Permodolan Pasaran NGS 235.2M
  • Pendapatan per Saham 0.76
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 12.67

Berminat dengan Natural Gas Services Group Inc? Anda mungkin berminat dengan: