Aemetis Inc Aemetis Inc saham


Aemetis, Inc. ialah sebuah syarikat bahan api terbaharui dan biokimia yang beribu pejabat di Cupertino, California. Syarikat ini mempunyai 167 pekerja sepenuh masa dan berdedikasi untuk membangunkan dan mengkomersialkan teknologi yang menggantikan produk yang berasaskan petroleum tradisional. Aemetis memberi tumpuan kepada pemerolehan, pembangunan, dan pengkomersilan produk dan teknologi intensiti karbon negatif, dengan segmen termasuk Ethanol California, Gas Bahan Api Terbaharui Tenusu California, dan Biodiesel India.

Segmen Ethanol California terdiri daripada sebuah kilang pengeluaran etanol berkapasiti 65 juta galon setahun yang terletak di Keyes, California, yang dimiliki dan dioperasikan oleh Aemetis. Ia menawarkan produk seperti etanol bahan bakar yang dicalik, Grains Penggilap yang Basah, Penggilap, Minyak Jagung, Karbon Dioksida, dan Serbuk Penggilap yang Pekat di Kilang Keyes.

Segmen Gas Bahan Api Terbaharui Tenusu California melibatkan Aemetis Biogas membina dan mengoperasikan penapaian anaerob bio-metana di ladang tenusu tempatan berhampiran dengan Kilang Keyes. Syarikat kemudian mengangkut biogas melalui paip ke tapak Kilang Keyes, di mana ia ditukar menjadi Gas Bahan Api Terbaharui dan dihantar kepada pelanggan melalui paip gas asli PG&E.

Bagi mereka yang berminat dengan industri bahan api terbaharui dan biokimia, mengetahui harga saham, stok, dan harga saham Aemetis hari ini boleh memberikan pandangan yang berharga mengenai prestasi kewangan syarikat. Melacak prestasi prapasar syarikat dan cap pasaran juga dapat membantu profesional industri dan pelabur membuat keputusan yang berinformasi dalam mempelaburan dalam produk bahan api terbaharui dan biokimia. Dengan tumpuan kepada produk dan teknologi intensiti karbon negatif, Aemetis ialah sebuah syarikat yang patut dipertimbangkan bagi mereka yang ingin mngagalkan portfolio mereka dalam industri bahan api terbaharui dan biokimia.Prestasi Aemetis Inc

  • Pekerja 167
  • HQ syarikat Cupertino
  • Laman sesawang http://www.aemetis.com/
  • Jenis Aset AMTX Common Stock
  • Permodolan Pasaran AMTX 151.4M
  • Pendapatan per Saham -1.02
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Aemetis Inc? Anda mungkin berminat dengan: