Bank of the James Bank of the James saham


Bank of the James Financial Group, Inc. adalah sebuah syarikat pemegang bank beribu pejabat di Lynchburg yang menyediakan perkhidmatan perbankan runcit dan komersial secara umum. Dengan tumpuan kepada perkhidmatan kepada individu, perniagaan kecil dan sederhana, serta profesional di Virginia Tengah, syarikat ini menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk perbankan peribadi, perniagaan dan dalam talian, pinjaman dan pelaburan.

Bank itu merupakan anak syarikat sepenuhnya milik Bank of the James Financial Group, Inc., yang menjadi syarikat awam pada 14 Julai 2000. Perkhidmatan Bank termasuk perkhidmatan brokeranj mortgage, perkhidmatan pelaburan dan insurans penuh melalui bahagian BOTJ Investment Services dan anak syarikat BOTJ Insurance, Inc., serta pengasasan pinjaman perumahan melalui Bank of the James Mortgage, sebuah bahagian Bank of the James. Syarikat ini juga menyediakan perkhidmatan nasihat pelaburan melalui anak syarikat sepenuhnya miliknya, Pettyjohn, Wood & White, Inc.

Dengan pejabat yang terletak di Altavista, Amherst, Appomattox, Bedford, Blacksburg, Charlottesville, Forest, Harrisonburg, Lexington, Lynchburg, Madison Heights, Roanoke, Rustburg, dan Wytheville, Bank of the James Financial Group, Inc. mempunyai kehadiran kukuh di kawasan Virginia Tengah. Tumpuan kepada melayani komuniti setempat ini mungkin memberikan pandangan berharga bagi pelabur yang berminat dengan harga saham hari ini atau tren pra-pasar.

Seperti mana-mana peluang pelaburan lain, adalah penting untuk melakukan kajian menyeluruh dan bersikap up-to-date dengan tren industri. Komitmen Bank of the James Financial Group, Inc. untuk melayani keperluan individu dan perniagaan di Virginia Tengah serta menawarkan pelbagai perkhidmatan perbankan, pelaburan, dan insurans mungkin menjadikannya sebuah syarikat yang patut dipertimbangkan oleh pelabur yang ingin mendiversifikasi portfolio mereka dengan harga saham hari ini atau tren kap pasar dalam industri perbankan.Prestasi Bank of the James

  • Pekerja 158
  • HQ syarikat Lynchburg
  • Laman sesawang http://www.bankofthejames.com
  • Jenis Aset BOTJ Common Stock
  • Permodolan Pasaran BOTJ 53.9M
  • Pendapatan per Saham 1.96
  • Dividen per Saham 0.36
  • Tarikh Dividen 2024-06-21
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.121

Berminat dengan Bank of the James? Anda mungkin berminat dengan: