Bridgeline Digital Inc Bridgeline Digital Inc saham


Bridgeline Digital, Inc., yang berpusat di Woburn, Massachusetts, adalah sebuah syarikat teknologi maklumat dengan 60 pekerja sepenuh masa. Syarikat tersebut melancarkan IPO pada 29 Jun 2007. Platform Unbound oleh Bridgeline Digital adalah satu platform digital komprehensif yang mengintegrasikan pengurusan kandungan web, e-dagang, e-pemasaran, pemasaran digital, dan analisis web.

Penyelesaian carian laman web perniagaan syarikat, Celebros Search dan produk HawkSearch, menyediakan penyelesaian carian yang berkesan untuk perniagaan dari semua saiz. Celebros Search adalah sebuah produk carian laman web yang berorientasikan kepada perdagangan yang menyediakan pemprosesan bahasa semula jadi dan meliputi kecerdasan buatan untuk menyajikan hasil carian yang relevan berdasarkan carian kata kunci “long-tail”. HawkSearch pula adalah sebuah aplikasi carian laman web, cadangan, dan personalisasi yang direka khas untuk pemasar, penjaja, dan pembangun untuk meningkatkan carian kandungan pelanggan dalam talian.

Woorank oleh Bridgeline Digital adalah sebuah alat audit SEO yang menghasilkan audit prestasi laman web secara segera dalam segi teknikal, halaman, dan SEO luar talian untuk memberikan pandangan tentang bagaimana mengoptimumkan peringkat laman web. TruPresence oleh syarikat tersebut adalah sebuah platform pengurusan kandungan web dan e-dagang yang direka khusus untuk memenuhi keperluan organisasi pelbagai unit dan waralaba.

Mengetahui perkembangan terkini Bridgeline Digital, seperti saham mereka, harga saham masa kini, tren pra-pasar, dan kapital pasaran, dapat membantu pelabur agar sentiasa terkini tentang kemajuan syarikat dan peluang yang ada dalam industri teknologi. Menyelidik produk inovatif, penyelesaian digital, dan pelbagai perkhidmatan Bridgeline Digital dapat memberikan wawasan berharga tentang manfaat potensi untuk bekerjasama dengan syarikat bagi perniagaan yang ingin mengoptimumkan kehadiran mereka dalam talian.Prestasi Bridgeline Digital Inc

  • Pekerja 60
  • HQ syarikat Woburn
  • Laman sesawang https://www.bridgeline.com/
  • Jenis Aset BLIN Common Stock
  • Permodolan Pasaran BLIN 10.4M
  • Pendapatan per Saham -0.97
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2019-05-02
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.125

Berminat dengan Bridgeline Digital Inc? Anda mungkin berminat dengan: