Chemung Financial Corp Chemung Financial Corp saham


Chemung Financial Corp., adalah sebuah syarikat induk yang beroperasi dalam industri kewangan, dengan ibu pejabatnya terletak di Elmira, New York. Syarikat ini kini mempunyai 340 orang pekerja sepenuh masa dan menawarkan pelbagai perkhidmatan kewangan.

Bank ini, yang merupakan anak syarikat Chemung Financial Corp., menyediakan deposit permintaan, simpanan, dan masa, pinjaman komersial, kediaman, dan pengguna, pertukaran kadar faedah, surat kredit, perkhidmatan pengurusan kekayaan, pelan faedah pekerja, produk insurans, dan dana-dana bersama serta perkhidmatan brokeran. Syarikat insurans tahan-bebas mereka, CRM, melindungi daripada risiko tertentu terhadap operasi Syarikat dan anak syarikatnya.

Chemung Financial Corp. beroperasi melalui dua segmen: segmen perbankan utama dan segmen perkhidmatan WMG. Segmen perbankan utama menarik deposit daripada orang awam dan menggunakan dana tersebut untuk menjalankan pinjaman pengguna, komersial, hartanah komersial, dan kediaman utama di pasaran tempatan Syarikat serta melabur dalam sekuriti. Segmen perkhidmatan WMG menyediakan perkhidmatan pegangan amanah dan penasihat pelaburan kepada pelanggan.

Pelabur yang berminat dengan harga saham syarikat-syarikat perkhidmatan kewangan sepatutnya mengawasi Chemung Financial Corp. dan anak syarikatnya. Pelbagai perkhidmatan kewangan syarikat ini mungkin memberikan peluang pelaburan yang menarik bagi mereka yang ingin mencerap portfolio mereka. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk melakukan penyelidikan dan tetap terkini tentang syarikat seperti Chemung Financial Corp. untuk membuat keputusan pelaburan yang bijak dan mungkin mendapat faedah daripada peningkatan harga saham di masa hadapan.Prestasi Chemung Financial Corp


Berminat dengan Chemung Financial Corp? Anda mungkin berminat dengan: