Comscore Inc Comscore Inc saham


comScore, Inc. adalah penyedia terkemuka produk dan perkhidmatan kepada industri media, pengiklanan, dan pemasaran. Syarikat ini beribu pejabat di Reston, Virginia, dan mempunyai lebih daripada 1,300 pekerja sepenuh masa. comScore, Inc. telah menjadi syarikat awam pada 27 Jun 2007, dan sejak itu menjadi pemain utama dalam industri tersebut.

Salah satu kekuatan utama comScore, Inc. adalah platform data globalnya yang menggabungkan maklumat mengenai platform digital, televisyen, peranti tanpa wayar (OTT), aplikasi pelanggan terus, dan skrin filem dengan demografi dan maklumat deskriptif lain. Produk dan perkhidmatan syarikat ini dikategorikan di bawah dua kumpulan: Digital Ad Solutions dan Cross Platform Solutions.

Digital Ad Solutions menyediakan pengukuran tentang tingkah laku dan ciri-ciri audiens platform digital, termasuk komputer, tablet, telefon bimbit, dan peranti yang lain. Ini membolehkan syarikat mendapat pemahaman yang lebih baik tentang audiens sasaran mereka dan membuat keputusan yang berinformasi mengenai strategi pengiklanan mereka. Sementara itu, Cross Platform Solutions menyediakan pengukuran tentang audiens kandungan dan pengiklanan di peringkat tempatan, kebangsaan, dan televisyen yang boleh dijangkakan, termasuk penggunaan melalui televisyen bersambung (Smart). Ini membantu pelanggan mencari audiens tontonan yang relevan sama ada tontonan itu adalah linear, bukan linear, dalam talian, atau atas permintaan.

Sebagai pelabur, adalah penting untuk memastikan kita mempunyai maklumat terkini mengenai perkembangan pasaran. Walaupun perlu melakukan penyelidikan menyeluruh sebelum membuat keputusan pelaburan, mengikuti prestasi comScore, Inc. boleh menjadi alat berguna bagi sesiapa yang berminat dalam industri ini. Sama ada anda berminat dengan Digital Ad Solutions atau Cross Platform Solutions syarikat ini, atau keseluruhan kesihatan kewangan syarikat ini, adalah berbaloi untuk meluangkan masa dan belajar lebih lanjut mengenai comScore, Inc. dan impaknya terhadap pasaran.Prestasi Comscore Inc

  • Pekerja 1382
  • HQ syarikat Reston
  • Laman sesawang https://www.comscore.com/
  • Jenis Aset SCOR Common Stock
  • Permodolan Pasaran SCOR 65.8M
  • Pendapatan per Saham -18.3
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Comscore Inc? Anda mungkin berminat dengan: