Conn’s Inc Conn’s Inc saham


Conn’s, Inc. adalah sebuah syarikat induk yang berpusat di The Woodlands, Texas yang memberi fokus kepada peruncitan dan barangan pengguna, serta perkhidmatan berkaitan. Sejak IPO pada tahun 2003, syarikat ini telah berkembang sehingga memiliki 3,800 pekerja sepenuh masa. Conn’s beroperasi melalui dua segmen utama iaitu peruncitan dan kredit.

Peruncitan merupakan fokus utama syarikat ini, dan ia beroperasi melalui kedai-kedainya dan laman web. Produk yang ditawarkan oleh Conn’s termasuk perabot dan tilam, peralatan rumah, elektronik pengguna, dan produk pejabat daripada jenama global. Produk-produk ini mencater kepada pelbagai harga, jadi terdapat sesuatu untuk setiap bajet.

Segmen kredit merupakan bahagian penting dalam model perniagaan Conn’s. Syarikat ini menawarkan penyelesaian pembiayaan kepada segmen besar dan tidak dilayan dengan baik oleh pengguna. Ini adalah tawaran unik dalam industri, dan ia membolehkan Conn’s membantu pelanggan yang mungkin tidak mempunyai akses kepada pembiayaan.

Dari segi produk peruncitan, Conn’s mempunyai pelbagai tawaran. Kategori perabot dan tilam termasuk segala-galanya dari aksesori untuk ruang tamu, ruang makan, dan bilik tidur hingga ke tilam berbaring datar dan pilihan tilam dalam kotak. Syarikat ini juga menyediakan peralatan rumah seperti peti sejuk, peti beku, mesin basuh, mesin pengering, mesin pencuci pinggan, dan dapur. Dan bagi mereka yang ingin melengkapi pejabat di rumah, Conn’s mempunyai komputer, tablet, monitor, dan aksesori.

Penting untuk menyelidik syarikat seperti Conn’s untuk kekal terkini dengan tren dan perubahan dalam industri. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat pelaburan yang khusus, kami menggalakkan anda untuk melakukan kajian sendiri dan mengetahui lebih lanjut tentang Conn’s dan tawarannya. Dengan berbuat demikian, anda akan lebih bersedia untuk membuat keputusan yang berinformasi tentang melabur dalam saham seperti Conn’s.Prestasi Conn’s Inc

  • Pekerja 3800
  • HQ syarikat The Woodlands
  • Laman sesawang http://www.conns.com/
  • Jenis Aset CONN Common Stock
  • Permodolan Pasaran CONN 54.5M
  • Pendapatan per Saham -3.17
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.927

Berminat dengan Conn’s Inc? Anda mungkin berminat dengan: