Credit Suisse Asset Management Income Fund Inc Credit Suisse Asset Management Income Fund Inc saham


Credit Suisse Asset Management Income Fund Inc adalah sebuah syarikat berpangkalan di Amerika Syarikat yang beribu pejabat di bandar New York, New York, dan beroperasi dalam industri pelaburan. Credit Suisse Asset Management Income Fund, Inc adalah dana pelaburan pengurusan yang pelbagai dan tertutup yang bertujuan untuk menyediakan pendapatan semasa yang konsisten dengan pemeliharaan modal.

Portofolio pelaburan Dana ini tidak dikelola untuk peningkatan modal. Dalam keadaan normal, Dana melaburkan sekurang-kurangnya 75% daripada aset keseluruhan dalam sekuriti pendapatan tetap, termasuk bon, sekuriti boleh tukar, dan saham berkeutamaan. Pelaburan Dana dalam sekuriti pendapatan tetap tidak tertakluk kepada sebarang sekatan kualiti penarafan.

Dana ini utamanya melabur dalam sekuriti pendapatan tetap dengan perolehan tinggi yang terletak dalam kategori penarafan yang lebih rendah oleh perkhidmatan penarafan yang diiktiraf secara kebangsaan, seperti Moody’s Investors Service, Inc. (Moody’s), S&P Global Ratings (S&P), atau perkhidmatan yang lain. Dana juga boleh melabur dalam sekuriti yang dinilai sebagai A tunggal atau lebih tinggi oleh Moody’s atau S&P dan sekuriti korporat pendapatan tetap yang tidak dinilai.

Credit Suisse Asset Management, LLC bertindak sebagai penasihat pelaburan Dana. Sebagai sebuah dana pelaburan pengurusan tertutup yang memberi tumpuan kepada pendapatan semasa, Credit Suisse Asset Management Income Fund Inc boleh menjadi peluang pelaburan yang menarik bagi individu yang mencari pilihan pelaburan tersebut. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan anda untuk melakukan penyelidikan menyeluruh dan kajian terperinci sebelum melabur dalam mana-mana sekuriti.Prestasi Credit Suisse Asset Management Income Fund Inc


Berminat dengan Credit Suisse Asset Management Income Fund Inc? Anda mungkin berminat dengan: