Cyanotech Corp Cyanotech Corp saham


Cyanotech Corp. ialah syarikat yang berpangkalan di Hawaii yang pakar dalam penanaman, pengeluaran, dan jualan produk semulajadi terhasil dari mikroalga untuk pasaran kesihatan dan pemakanan manusia di seluruh dunia. Dengan ibu pejabatnya terletak di Kailua Kona, syarikat ini mempunyai pasukan 95 pekerja sepenuh masa.

Barisan produk Cyanotech termasuklah Spirulina Pacifica Hawaii dan BioAstin Hawaiian Astaxanthin. Spirulina Pacifica Hawaii adalah makanan tambahan diet yang digunakan untuk meningkatkan tenaga tambahan, sistem imun yang kuat, manfaat kardiovaskular, dan sebagai sumber karotenoid antioksidan serta kesihatan sel secara keseluruhan. BioAstin Hawaiian Astaxanthin syarikat ini adalah sebatian antioksidan yang telah terbukti untuk menyokong dan mengekalkan respon keradangan semulajadi badan, meningkatkan kesihatan kulit, dan menyokong kesihatan mata, sendi, dan imun.

Syarikat ini menghasilkan Spirulina Pacifica Hawaii dalam dua bentuk: serbuk dan tablet, dan produk-produknya dijual sebagai barang pek pengguna melalui pengedar produk semulajadi, peniaga runcit, dan saluran atas talian. Cyanotech juga menjual produknya secara langsung kepada pengguna terutamanya di Amerika Syarikat, serta dalam bentuk pukal kepada pengeluar, pembentuk formula, dan pengedar di seluruh dunia.

Jika anda berminat dalam pasaran saham, adalah penting untuk memerhatikan syarikat-syarikat seperti Cyanotech Corp. Dengan mengkaji syarikat seperti ini, anda dapat mengetahui tren industri terkini dan membuat keputusan pelaburan yang berinformasi. Pastikan untuk memeriksa metrik utama seperti saham, harga saham hari ini, dan aktiviti perdagangan pra-pasaran untuk mendapatkan gambaran tentang prestasi syarikat tersebut. Dengan melakukan kajian yang sewajarnya dan mengikuti perkembangan terkini dalam bidang ini, anda akan berada dalam kedudukan yang baik untuk memanfaatkan pelaburan anda dengan sebaik-baiknya.Prestasi Cyanotech Corp

  • Pekerja 95
  • HQ syarikat KAILUA KONA
  • Laman sesawang https://www.cyanotech.com/
  • Jenis Aset CYAN Common Stock
  • Permodolan Pasaran CYAN 2.7M
  • Pendapatan per Saham -0.81
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.538

Berminat dengan Cyanotech Corp? Anda mungkin berminat dengan: