Daxor Corp Daxor Corp saham


Daxor Corp. ialah sebuah syarikat bioteknologi yang beribu pejabat di Bandar New York, New York. Syarikat ini pakar dalam membangunkan dan menghasilkan alat pengukur keluasan darah BVA-100, sebuah instrument berteknologi tinggi yang mengukur keluasan darah manusia. Fokus utama Daxor adalah pengukuran keluasan darah, dan syarikat ini telah menghasilkan dan memasarkan BVA-100, ujian darah diagnostik pertama yang diluluskan oleh FDA untuk menyediakan kuantifikasi objektif mengenai status dan komposisi keluasan darah berbanding dengan norma pesakit.

BVA-100 telah digunakan dalam lebih daripada 60,000 ujian di pusat-pusat hospital di seluruh Amerika Syarikat, di mana ia telah meningkatkan prestasi hospital dalam pelbagai keadaan pembedahan dan perubatan. BVA-100 telah terbukti efektif dalam mengurangkan kematian dan penjelasan semula dalam kegagalan jantung dan penjagaan kritikal. Daxor terus menjalankan ujian pelbagai pusat dalam bidang COVID-19 dan rawatan kegagalan jantung dengan sokongan dari National Institutes of Health (NIH).

Daxor juga berada di bawah kontrak untuk membangunkan analisis, yang merupakan bukti kepimpinan syarikat dalam pengukuran keluasan darah. Dengan membangunkan dan menghasilkan alat berteknologi tinggi seperti BVA-100, Daxor membantu memajukan industri perubatan dan meningkatkan hasil pesakit.

Ia adalah penting untuk terus mengikuti perkembangan terkini dalam pengukuran keluasan darah dan kesan yang dapat dimilikinya terhadap keadaan perubatan. Memerhatikan harga saham sekarang dan pergerakan pra-pasaran boleh memberikan pandangan berharga tentang kesihatan kewangan syarikat. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa pelaburan dalam syarikat-syarikat bioteknologi seperti Daxor melibatkan risiko dan harus dipertimbangkan dengan teliti. Mencari nasihat daripada profesional kewangan sentiasa disyorkan sebelum membuat keputusan pelaburan mana-mana.Prestasi Daxor Corp

  • Pekerja 0
  • HQ syarikat New York City
  • Laman sesawang http://www.daxor.com/
  • Jenis Aset DXR Common Stock
  • Permodolan Pasaran DXR 44.5M
  • Pendapatan per Saham 0.14
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2018-01-12
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.576

Berminat dengan Daxor Corp? Anda mungkin berminat dengan: