Dupont De Nemours Inc Dupont De Nemours Inc saham


DuPont de Nemours, Inc. ialah syarikat induk terkemuka yang mengkhusus dalam pembangunan bahan khusus, bahan kimia dan produk pertanian. Dengan ibu pejabat di Wilmington, Delaware dan tenaga kerja seramai 23,000 pekerja sepenuh masa, syarikat itu telah mewujudkan dirinya sebagai rakan kongsi yang dipercayai untuk perniagaan dalam pelbagai industri.

Sejak diumumkan pada 1 September 2017, DuPont de Nemours telah beroperasi di bawah dua segmen utama: Elektronik & Perindustrian dan Air & Perlindungan. Segmen Elektronik & Perindustrian ialah pembekal global bahan dan sistem yang berbeza untuk elektronik pengguna, termasuk peranti mudah alih, monitor televisyen, komputer peribadi dan elektronik lain yang digunakan dalam pelbagai industri. Selain itu, segmen ini menyediakan penyelesaian untuk pengurusan haba dan perisai elektromagnet, serta proses metalisasi untuk aplikasi kemasan logam, hiasan dan industri.

Segmen Air & Perlindungan tertumpu pada penyediaan produk kejuruteraan dan sistem bersepadu untuk pelbagai industri, termasuk keselamatan pekerja, pembersihan dan pengasingan air, aeroangkasa, tenaga, pembungkusan perubatan dan bahan binaan. Sama ada melindungi pekerja dalam persekitaran berbahaya atau menghantar air bersih dan selamat kepada komuniti, segmen Air & Perlindungan didedikasikan untuk memberi kesan positif kepada dunia.

Bagi pelabur yang berminat untuk menjejaki prestasi DuPont de Nemours, metrik utama seperti had pasaran, harga saham dan aktiviti prapasaran boleh memberikan cerapan berharga tentang kesihatan keseluruhan syarikat. Di samping itu, memerhatikan harga saham saham hari ini boleh membantu pelabur kekal dimaklumkan tentang sebarang perubahan dalam pasaran. Sama ada anda pelabur berpengalaman atau baru bermula, DuPont de Nemours ialah syarikat yang patut ditonton dalam dunia bahan khusus, bahan kimia dan produk pertanian yang sentiasa berubah.Prestasi Dupont De Nemours Inc

  • Pekerja 23000
  • HQ syarikat Wilmington
  • Laman sesawang https://www.dupont.com/
  • Jenis Aset DD Common Stock
  • Permodolan Pasaran DD 33.3B
  • Pendapatan per Saham 0.92
  • Dividen per Saham 1.46
  • Tarikh Dividen 2024-09-16
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.209

Berminat dengan Dupont De Nemours Inc? Anda mungkin berminat dengan: