Dynatronics Corp Dynatronics Corp saham


Dynatronics Corp. adalah sebuah syarikat yang berpusat di Utah yang mengkhususkan diri dalam reka, pembuatan, dan penjualan pelbagai produk pemulihan untuk terapi fizikal, rehabilitasi, ortopedik, pengurusan kesakitan, dan latihan sukan. Dengan pasukan 195 pekerja sepenuh masa, syarikat ini mempunyai rekod prestasi yang kukuh dalam menyediakan produk kelas klinikal untuk membantu orang pulih dari kecederaan dan mengurus kesakitan.

Dynatronics Corp. menawarkan pelbagai produk termasuk bungkus bungkusan paket dingin BODYICE, DELUXE BODYICE, busa DYNAFLEX, penyilang tanda DYNAFLEX, elektrod coklat DYNAFLEX, gel fonografi DYNAGEL, sarung terry DYNABEAT yang disesuaikan (diisi busa), paket panas lembab DYNABEAT, pemancar ultrabunyi DYNATRON 125, wayar pendawaian DYNATRON SOLARIS plus, dan sonde DYNATRON SOLARIS PLUS THERMOSTIM. Produk-produk ini dipasarkan di bawah pelbagai jenama seperti Bird & Cronin, Solaris, Hausmann, Physician’s Choice, dan PROTEAM.

Dynatronics Corp. melayani pelbagai pelanggan termasuk ahli ortopedik, terapi fizikal, pakar chiropartik, jurulatih sukan, pengamal perubatan sukan, klinik, hospital, dan pengguna. Produk syarikat ini diedarkan melalui pelbagai saluran bagi mencapai pasar sasarannya.

Mengetahui perkembangan industri terkini adalah penting bagi sesiapa yang ingin berjaya dalam bidang produk pemulihan yang sangat kompetitif. Dengan mengikuti harga saham Dynatronics Corp. hari ini dan pra-pasaran, anda boleh mendapatkan pandangan berharga tentang prestasi syarikat dan peluang pertumbuhan yang berpotensi. Walau bagaimanapun, penting untuk diingatkan bahawa pelaburan dalam saham melibatkan risiko dan memerlukan penyelidikan menyeluruh sebelum membuat sebarang keputusan.

Secara keseluruhannya, Dynatronics Corp. adalah pemain yang boleh dipercayai dan telah mapan dalam industri produk pemulihan, dan produknya telah membantu ramai orang pulih dari kecederaan dan mengurus kesakitan. Sama ada anda seorang profesional kesihatan atau pengguna, produk Dynatronics Corp. mungkin layak dipertimbangkan untuk keperluan anda.Prestasi Dynatronics Corp

  • Pekerja 195
  • HQ syarikat Salt Lake City
  • Laman sesawang https://www.dynatronics.com
  • Jenis Aset DYNT Common Stock
  • Permodolan Pasaran DYNT 1.3M
  • Pendapatan per Saham -1.21
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Dynatronics Corp? Anda mungkin berminat dengan: