Eaton Vance California Municipal Income Trust Eaton Vance California Municipal Income Trust saham


Beribu pejabat di Boston, Massachusetts, Eaton Vance California Municipal Income Trust beroperasi dalam industri pelaburan. Syarikat ini merupakan sebuah syarikat pelaburan pengurusan tertutup bukan terdiversifikasi yang memberi tumpuan kepada penyediaan pendapatan semasa yang terkecuali dari cukai pendapatan persekutuan biasa dan cukai pendapatan peribadi negeri California.

Portfolios pelaburan Dana termasuk pelbagai sektor, seperti obligasi umum, pendidikan-insurans, penjagaan kesihatan, utiliti elektrik, insurans-escrowed/prefunded, lapangan terbang, penilaian khas-insurans, cukai khas, air dan kumbahan, kuasa awam, penginapan-kediaman/usia, penilaian khas, dan pengangkutan. Untuk mencapai objektif pelaburannya, Dana mungkin membeli dan menjual instrumen derivatif, termasuk kontrak masa hadapan kewangan dan pilihan berkaitan berdasarkan pelbagai sekuriti hutang dan indeks sekuriti. Dana juga boleh melabur dalam bon kepentingan terakhir dalam sebuah amanah yang memegang sekuriti komunal.

Eaton Vance Management berperanan sebagai penasihat pelaburan dan pentadbir Dana. Seperti mana-mana peluang pelaburan lain, adalah penting untuk menjalankan kajian menyeluruh sebelum membuat sebarang keputusan. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat kewangan, kami menggalakkan anda untuk sentiasa mengikuti berita dan trend terkini dalam industri, dan menilai kesihatan kewangan Eaton Vance California Municipal Income Trust, termasuk prestasi saham, bilangan saham, dan nilai pasaran. Dengan memantau petunjuk utama dan melakukan kajian yang sewajarnya, anda dapat membuat keputusan yang berinformasi mengenai pelaburan anda.Prestasi Eaton Vance California Municipal Income Trust


Berminat dengan Eaton Vance California Municipal Income Trust? Anda mungkin berminat dengan: