Enservco Corp Enservco Corp saham


Enservco Corp. adalah sebuah syarikat yang berpangkalan di Denver, Colorado yang pakar dalam menyediakan perkhidmatan kepada industri minyak dan gas asli daratan domestik. Dengan pasukan 98 pekerja sepenuh masa, Enservco berkomitmen untuk meningkatkan pengeluaran sumur dan pengurusan cecair.

Penawaran perkhidmatan syarikat ini dibahagikan kepada dua segmen: perkhidmatan pengeluaran dan penyelesaian dan perkhidmatan lain. Segmen perkhidmatan pengeluaran termasuk perkhidmatan panas minyak, pengasidan, dan ujian tekanan, manakala segmen penyelesaian dan perkhidmatan lain menawarkan pemanasan air pukal.

Perkhidmatan panas minyak Enservco melibatkan pengedaran cecair panas, biasanya minyak, untuk melarutkan, melebur, atau menghasut parafin atau endapan hidrokarbon lain dari paip sumur yang mengeluarkan minyak. Proses ini dapat membantu meningkatkan pengeluaran sumur dan meningkatkan jangka hayat sumur. Syarikat ini juga menyediakan perkhidmatan pemanasan untuk tangki penyimpanan minyak.

Enservco memiliki dan mengoperasikan kumpulan kira-kira 318 trak kukuh, trailer, tangki pukal, dan peralatan lain yang berkaitan dengan tapak sumur. Syarikat ini melayani pelanggan di beberapa kawasan minyak dan gas domestik, termasuk kawasan DJ Basin/Niobrara di Colorado.

Adalah penting untuk menyelidik harga saham Enservco hari ini dan cap pasaran untuk kekal terkini dengan trend terkini di pasaran. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat kewangan, memahami ukuran-ukuran ini dapat membantu pelabur membuat keputusan yang tepat tentang pelaburan portfolios mereka.

Secara ringkasnya, Enservco Corp. menyediakan perkhidmatan kepada industri minyak dan gas asli daratan domestik, dengan tumpuan kepada meningkatkan pengeluaran sumur dan pengurusan cecair. Dengan peralatan khas dan pasukan berpengalaman, syarikat ini menyediakan rangkaian perkhidmatan yang direka untuk membantu meningkatkan jangka hayat dan produktiviti sumur minyak dan gas. Seperti mana-mana pelaburan lain, adalah penting untuk terus terkini dengan tren pasaran dan harga saham untuk membuat keputusan yang tepat.Prestasi Enservco Corp

  • Pekerja 98
  • HQ syarikat Denver
  • Laman sesawang http://www.enservco.com/
  • Jenis Aset ENSV Common Stock
  • Permodolan Pasaran ENSV 5.7M
  • Pendapatan per Saham -0.32
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2020-11-23
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Enservco Corp? Anda mungkin berminat dengan: