Equity LifeStyle Properties Inc Equity LifeStyle Properties Inc saham


Equity LifeStyle Properties, Inc. ialah amanah pelaburan hartanah yang mengkhusus dalam pemilikan dan operasi hartanah berorientasikan gaya hidup yang terdiri terutamanya daripada komuniti kenderaan rekreasi dan rumah perkilangan. Syarikat itu beribu pejabat di Chicago, Illinois, dan kini menggaji 4,200 pekerja sepenuh masa.

Equity LifeStyle Properties, Inc. memiliki portfolio hartanah berorientasikan gaya hidup yang terdiri daripada operasi hartanah dan operasi jualan dan penyewaan rumah dalam komuniti dan marina rumah perkilangan (MH) dan kenderaan rekreasi (RV). Syarikat itu beroperasi melalui dua segmen, termasuk Operasi Hartanah dan Operasi Jualan dan Penyewaan Rumah. Segmen Operasi Hartanah memiliki dan mengendalikan hartanah pajakan tanah, manakala segmen Operasi Jualan dan Penyewaan Rumah membeli, menjual dan memajak rumah di Hartanah.

Syarikat itu memiliki kepentingan dalam portfolio kira-kira 449 hartanah yang terletak di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada yang mengandungi kira-kira 171,248 kawasan maju individu. Hartanah ini terletak di 35 negeri dan British Columbia, dengan kira-kira 110 hartanah dengan tasik, sungai atau lautan dan kira-kira 120 hartanah dalam jarak 10 batu dari pantai Amerika Syarikat.

Pelabur yang ingin terus mendapat maklumat tentang pasaran saham boleh memantau harga saham Equity LifeStyle Properties, Inc. hari ini dan saham untuk membuat keputusan pelaburan termaklum. Prestasi dan had pasaran syarikat adalah faktor penting untuk dipertimbangkan, terutamanya bagi mereka yang berminat untuk membuat pelaburan dalam prapasaran. Selain itu, rangkaian luas hartanah syarikat, termasuk yang mempunyai tepi tasik, sungai atau lautan dan yang berada dalam jarak 10 batu dari pantai Amerika Syarikat, boleh memberi kesan ke atas harga sahamnya.Prestasi Equity LifeStyle Properties Inc

  • Pekerja 4200
  • HQ syarikat Chicago
  • Laman sesawang https://www.equitylifestyleproperties.com/
  • Jenis Aset ELS Common Stock
  • Permodolan Pasaran ELS 12.7B
  • Pendapatan per Saham 1.84
  • Dividen per Saham 1.82
  • Tarikh Dividen 2024-07-12
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.332

Berminat dengan Equity LifeStyle Properties Inc? Anda mungkin berminat dengan: