Express Inc Express Inc saham


Express, Inc. adalah jenama pakaian dan aksesori lelaki dan wanita yang menawarkan pakaian dan aksesori bergaya untuk kedua-dua gender tersebut. Syarikat ini beribu pejabat di Columbus, Ohio, dan kini mempunyai 11,000 pekerja sepenuh masa. Express telah disenaraikan awam pada 13 Mei 2010, dan terlibat dalam perniagaan kedai runcit batu bata dan mortar, serta operasi e-dagang dan operasi rangkaian francais.

Dengan kira-kira 550 kedai runcit terutamanya di pusat membeli-belah di 46 negeri di seluruh Amerika Syarikat, serta di Daerah Columbia dan Puerto Rico, Express mempunyai kehadiran yang signifikan dalam industri fesyen. Syarikat ini juga mengendalikan 203 kedai outlet kilang dan menjual produknya melalui laman web e-dagang dan aplikasi mudah alihnya, memberikan pelanggan pilihan membeli yang mudah. Selain itu, lokasi Express di Amerika Latin dioperasikan oleh rakan kongsi francais.

Rangkaian produk syarikat ini termasuk pakaian dan aksesori trendi untuk kedua-dua lelaki dan wanita. Express juga menjual kad hadiah di kedainya, laman web e-dagangnya, dan melalui peniaga pihak ketiga. Untuk memastikan pengedaran produknya berkesan, syarikat ini menggunakan dua fasiliti pihak ketiga untuk pengedaran produk, dengan hampir semua produk diproses di fasiliti pengedaran pusat di Columbus, Ohio.

Melabur dalam syarikat runcit seperti Express boleh menjadi peluang bagi pelabur yang berminat untuk mencer diversifikasi portfolio mereka. Dengan menyelidik harga saham dan kapital pasaran saham hari ini, pelabur dapat mendapatkan pandangan tentang manfaat berpotensi melabur dalam syarikat seperti Express. Walau bagaimanapun, penting untuk menjalankan penyelidikan dan analisis yang teliti sebelum membuat keputusan pelaburan mana-mana. Dengan tetap terkini dan mengikuti perkembangan terkini dalam industri fesyen, pelabur dapat membuat keputusan yang berinformasi dan kekal di hadapan perkembangan semasa.Prestasi Express Inc

  • Pekerja 11000
  • HQ syarikat Columbus
  • Laman sesawang http://www.express.com
  • Jenis Aset
  • Permodolan Pasaran 0
  • Pendapatan per Saham
  • Dividen per Saham
  • Tarikh Dividen
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun

Berminat dengan Express Inc? Anda mungkin berminat dengan: