Gencor Industries Inc Gencor Industries Inc saham


Gencor Industries, Inc. adalah sebuah syarikat pembuatan jentera dan peralatan berat yang mengkhususkan diri dalam rekabentuk, pembuatan, dan penjualan mesin yang digunakan dalam pengeluaran bahan pembinaan jalan raya, bahan bakar sintetik, dan peralatan kawalan alam sekitar. Dengan ibu pejabat di Orlando, Florida, syarikat ini mempunyai pasukan 367 pekerja sepenuh masa.

Sejak penawaran awam perdana pada 21 Jun 2001, Gencor Industries telah memberi tumpuan pada penyediaan penyelesaian jentera dan peralatan berat berkualiti tinggi kepada pelanggannya. Produk teras utama syarikat termasuk penggilap asfalt, kilang asfalt campuran panas, sistem pembakaran, dan sistem pemindahan haba cecair. Gencor Industries menghasilkan penggilap asfalt di bawah jenama Blaw-Knox, dan kilang asfalt campuran panasnya boleh digunakan dalam pengeluaran bahan pembinaan asfalt.

Selain daripada pembuatan penggilap asfalt dan kilang asfalt campuran panas, Gencor Industries juga menghasilkan peralatan asfalt berkaitan, termasuk silo penyimpanan campuran panas, sistem penapisan fabrik, bin pemakanan sejuk, dan komponen kilang lain. Syarikat ini juga menghasilkan sistem pembakaran, yang merupakkan pembakar yang boleh menukar bahan api pepejal, cecair, atau gas ke dalam tenaga yang boleh digunakan, atau membakar beberapa bahan api secara bergilir atau serentak.

Produk Gencor Industries dikeluarkan di Amerika Syarikat dan dijual melalui gabungan wakil penjualan syarikat dan ejen dan peniaga bebas yang terletak di seluruh dunia. Bagi pelabur yang berminat dalam industri pembuatan, Gencor Industries menawarkan peluang unik untuk menyokong pembangunan penyelesaian jentera dan peralatan berat. Untuk membuat keputusan pelaburan yang berinformasi, adalah penting untuk sentiasa mengikuti perkembangan terkini di pasaran saham, termasuk trend pra-pasaran dan pergerakan harga saham. Dengan secara berkala melakukan penyelidikan mengenai Gencor Industries dan pesaing-pesaingnya, pelabur dapat terus diketahui tentang trend industri dan perubahan harga saham, membolehkan mereka membuat keputusan berinformasi tentang membeli, menyimpan, atau menjual saham syarikat pembuatan yang inovatif ini.Prestasi Gencor Industries Inc

  • Pekerja 367
  • HQ syarikat Orlando
  • Laman sesawang http://www.gencor.com/
  • Jenis Aset GENC Common Stock
  • Permodolan Pasaran GENC 294.9M
  • Pendapatan per Saham 1.15
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.277

Berminat dengan Gencor Industries Inc? Anda mungkin berminat dengan: