Investar Holding Corp Investar Holding Corp saham


Investar Holding Corp. adalah sebuah syarikat kewangan yang beribu pejabat di Baton Rouge, Louisiana yang menawarkan perkhidmatan perbankan penuh kepada pelanggannya. Dengan 331 pekerja sepenuh masa, syarikat ini telah mula berdagang secara awam pada 2014-07-01 dan menawarkan pelbagai produk pinjaman komersial dan peruncitan di seluruh pasaran, termasuk pinjaman kepada bisnes-bisnes kecil hingga sederhana serta pinjaman kepada individu-individu.

Produk pinjaman perniagaan bank ini termasuk pinjaman hartanah komersial pemiutang berkediaman, pinjaman pembinaan, dan pinjaman komersial dan industri seperti pinjaman jangka masa, pembiayaan peralatan, dan batasan kredit. Sementara itu, pinjaman kepada individu-individu termasuk pinjaman perumahan pertama dan kedua, pinjaman ansuran, dan batasan kredit.

Investar Holding Corp. menawarkan pelbagai produk deposit dan perkhidmatan kepada pelanggan individu dan perniagaan, termasuk akaun simpanan, akaun semasa, dan akaun pasaran wang, serta pelbagai sijil deposit dan akaun penjaraan persaraan individu. Syarikat ini juga menawarkan kad debit, perbankan atas talian, dan penyertaan gaji serta cek keselamatan sosial secara langsung.

Dengan mengkaji Investar Holding Corp., pelbagai produk pinjaman dan depositnya, dan komitmennya untuk menawarkan perkhidmatan perbankan penuh, para pelabur dan profesional boleh kekal terkini tentang perkembangan terkini dalam industri kewangan. Walaupun penting untuk kekal terkini dengan tren terkini, seperti harga saham, saham, dan cap pasaran syarikat, adalah juga penting untuk mencari nasihat profesional sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan. Investar Holding Corp. menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan yang memenuhi keperluan pelanggan individu dan perniagaan, menjadikannya syarikat yang patut dipertimbangkan bagi mereka yang berminat untuk melabur dalam industri kewangan.Prestasi Investar Holding Corp

  • Pekerja 331
  • HQ syarikat Baton Rouge
  • Laman sesawang https://www.investarbank.com/
  • Jenis Aset ISTR Common Stock
  • Permodolan Pasaran ISTR 175.4M
  • Pendapatan per Saham 1.79
  • Dividen per Saham 0.4
  • Tarikh Dividen 2024-07-31
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.263

Berminat dengan Investar Holding Corp? Anda mungkin berminat dengan: