Investcorp Credit Management BDC Inc Investcorp Credit Management BDC Inc saham


Investcorp Credit Management BDC Inc. adalah sebuah syarikat yang berpusat di Amerika Syarikat dan beroperasi dalam industri Pasaran Modal. Syarikat ini beribu pejabat di Bandar Raya New York, New York, dan telah memperoleh saham awam pada 6 Februari 2014.

Investcorp Credit Management BDC, Inc. adalah sebuah syarikat pelaburan pengurusan tertutup yang dikendalikan secara luaran dan tidak terdiversifikasi. Objektif pelaburan utama syarikat ini adalah untuk memaksimumkan pulangan keseluruhan kepada pemegang saham dalam bentuk pendapatan semasa dan peningkatan modal dengan melabur secara langsung dalam hutang dan ekuiti berkaitan bagi syarikat-syarikat pasaran tengah yang dimiliki secara peribadi, untuk membantu syarikat-syarikat ini membiayai akuisisi, pertumbuhan, atau pembiayaan semula.

Syarikat ini terutamanya melabur dalam syarikat-syarikat pasaran tengah dalam bentuk pinjaman tingkatan pertama dan kedua, pinjaman unitranche, dan pinjaman mezanin. Ia juga boleh melabur dalam hutang yang tidak bercagaran, bon, dan dalam ekuiti syarikat-syarikat portfoli melalui waran dan instrumen-instrumen lain. Syarikat ini melabur dalam pelbagai sektor industri, seperti syarikat-syarikat perdagangan dan pengedar, perkhidmatan teknologi maklumat (IT), peruncitan pemasaran Internet dan langsung, perkhidmatan profesional, barangan tahan lama isi rumah, perisian, dan lain-lain.

Penasihat pelaburan Investcorp Credit Management BDC Inc. adalah CM Investment Partners LLC. Untuk mengikuti perkembangan terkini dalam industri ini, adalah penting untuk membuat penyelidikan secara berkala mengenai saham ini, termasuk harga sahamnya hari ini, bilangan saham, dan nilai pasaran. Walaupun Investcorp Credit Management BDC Inc. pakar dalam melabur dalam hutang dan ekuiti berkaitan bagi syarikat-syarikat pasaran tengah yang dimiliki secara peribadi, penting untuk diingat bahawa melabur dalam saham melibatkan tahap risiko. Oleh itu, adalah penting untuk menjalankan penyelidikan yang teliti dan mendapatkan nasihat profesional sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan.Prestasi Investcorp Credit Management BDC Inc

  • Pekerja 0
  • HQ syarikat New York City
  • Laman sesawang http://www.icmbdc.com/
  • Jenis Aset ICMB Common Stock
  • Permodolan Pasaran ICMB 48.1M
  • Pendapatan per Saham -0.01
  • Dividen per Saham 0.49
  • Tarikh Dividen 2024-06-14
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.821

Berminat dengan Investcorp Credit Management BDC Inc? Anda mungkin berminat dengan: