Iteris Inc Iteris Inc saham


Iteris, Inc. adalah penyedia penyelesaian pengurusan infrastruktur mobiliti pintar dengan ibu pejabatnya di Austin, Texas. Syarikat ini kini mempunyai 428 pekerja sepenuh masa dan menawarkan penyelesaian kepada pelanggan sektor awam dan swasta di seluruh Amerika Syarikat.

Iteris menyediakan pelbagai penyelesaian, termasuk sistem maklumat pengembara, perisian pengukuran prestasi pengangkutan, perisian analitik trafik, perisian pengendalian pengangkutan, himpunan data berkaitan pengangkutan, peranti pengesan pintar, perkhidmatan pengurusan, perkhidmatan kejuruteraan trafik, dan perkhidmatan perundingan mobiliti. Penyelesaian perisian termasuk ClearGuide, ClearRoute, BlueArgus, TrafficCarma, Vantage Fusion, Vantage Apex, Vantage Fusion, Vantage Next, Vantage Vector, VantagePegasus, SmartCycle Bike Indicator, SmartSpan, VersiCam, PedTrax, BlueTOAD Spectra, BlueTOAD Spectra RSU, dan produk P-Series.

Bagi pelabur dalam industri mobiliti pintar, BlueARGUS Iteris mungkin menarik minat. Ia adalah penyelesaian perisian sebagai perkhidmatan yang mengumpul, menganalisis, dan memvisualisasikan maklumat pelbagai tentang masa perjalanan, kelajuan, dan asal-tujuan dari pengesan BlueTOAD Spectra. Mereka yang berminat dengan harga saham hari ini dan aktiviti pra-pasaran dalam sektor pengangkutan dan infrastruktur perlu memberi perhatian kepada syarikat-syarikat seperti Iteris yang menawarkan penyelesaian inovatif untuk pelanggan sektor awam dan swasta.

Seiring dengan pertumbuhan dan pengembangan Iteris, ia mungkin memberikan peluang menarik bagi pelabur yang ingin mencer diversikan portfolio mereka. Walaubagaimanapun, adalah penting untuk melakukan penyelidikan dan sentiasa mendapatkan maklumat tentang syarikat seperti Iteris untuk membuat keputusan pelaburan yang berinformasi dan mungkin mendapat manfaat daripada peningkatan harga saham di masa depan.Prestasi Iteris Inc

  • Pekerja 428
  • HQ syarikat Austin
  • Laman sesawang https://www.iteris.com/
  • Jenis Aset ITI Common Stock
  • Permodolan Pasaran ITI 174.9M
  • Pendapatan per Saham 0.07
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.962

Berminat dengan Iteris Inc? Anda mungkin berminat dengan: