Journey Medical Corp Journey Medical Corp saham


Journey Medical Corp. adalah sebuah syarikat farmaseutikal peringkat komersial yang beribu pejabat di Scottsdale, Arizona. Dengan 80 pekerja sepenuh masa, syarikat ini mengadakan penawaran awam perdana pada 12 November 2021. Journey Medical Corp. khusus dalam membangunkan, mendapatkan, melisensikan, dan memasarkan produk dermatologi.

Syarikat ini fokus dalam pembangunan dan pemasaran produk farmaseutikal untuk rawatan keadaan dermatologi. Dengan portfoli lebih daripada tujuh ubat berpreskripsi jenama dan tiga ubatan generik yang dibenarkan untuk keadaan dermatologi, Journey Medical Corp. memasarkan produknya di Amerika Syarikat. Produk-produk yang dipasarkan telah diluluskan oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah Amerika Syarikat (FDA) untuk dijual dan termasuklah Qbrexza, Accutane, Targadox, Ximino, dan Exelderm Krim dan Larutan.

Qbrexza adalah sehelai tuala berubat yang direka untuk rawatan hiperhidrosis aksila primer. Accutane adalah ubat isotretinoin oral yang digunakan untuk rawatan jerawat berat yang sukar diubati. Targadox adalah ubat doxycycline oral yang boleh digunakan sebagai terapi tambahan untuk jerawat. Ximino adalah ubat minocycline oral yang digunakan untuk rawatan jerawat sederhana hingga teruk. Exelderm Krim dan Larutan adalah ubat antikulat yang sesuai digunakan secara topikal.

Sebagai bakal pelabur, adalah penting untuk menjalankan penyelidikan mengenai portfoli produk Journey Medical Corp., serta pasaran yang lebih luas untuk produk dermatologi. Dengan mengambil perhatian terhadap harga saham syarikat pada hari ini, pra-pasar awal, dan nilai pasaran, pelabur dapat memperoleh pandangan berharga mengenai potensi pertumbuhan syarikat. Walaupun fokus yang kuat syarikat dalam pembangunan dan pemasaran produk farmaseutikal untuk rawatan keadaan dermatologi mungkin menjadikannya pelaburan yang menarik, penyelidikan menyeluruh diperlukan untuk membuat keputusan pelaburan yang berinformasi.Prestasi Journey Medical Corp

  • Pekerja 80
  • HQ syarikat Scottsdale
  • Laman sesawang https://journeymedicalcorp.com/
  • Jenis Aset DERM Common Stock
  • Permodolan Pasaran DERM 114.7M
  • Pendapatan per Saham -0.17
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Journey Medical Corp? Anda mungkin berminat dengan: