Lincoln Educational Services Corp Lincoln Educational Services Corp saham


Lincoln Educational Services Corp. merupakan sebuah syarikat yang menyediakan pendidikan pasca menengah yang berorientasikan kerjaya kepada siswazah baru dari sekolah tinggi dan orang dewasa yang bekerja. Syarikat ini berpusat di Parsippany, New Jersey, dan kini mempunyai 1,688 pekerja sepenuh masa. Ia mendapat syarikat awam pada 23 Jun 2005.

Lincoln Educational Services Corp. memiliki dan mengendalikan lebih daripada 22 kampus di lebih daripada 14 negeri, menawarkan program dalam teknologi automotif, kemahiran perdagangan, perkhidmatan kesihatan, perkhidmatan hospitaliti, dan teknologi maklumat. Segmen syarikat termasuk Pengangkutan dan Kemahiran Perdagangan, Kesihatan dan Profesion Lain (HOPS), dan Peralihan.

Segmen Pengangkutan dan Kemahiran Perdagangan menawarkan program akademik terutamanya dalam disiplin berorientasikan kerjaya pengangkutan dan kemahiran perdagangan, termasuk automotif, diesel, pemanasan, penyaman udara, pengimpal dan pembuatan. Sebaliknya, segmen Kesihatan dan Profesion Lain menawarkan program akademik dalam disiplin berorientasikan kerjaya sains kesihatan, hospitaliti, dan perniagaan dan teknologi maklumat, termasuk pembantu pergigian, pembantu perubatan, jururawat praktikal, seni kuliner, dan kosmetologi.

Bagi pelabur yang berminat dalam industri pendidikan, Lincoln Educational Services Corp. menyediakan peluang untuk melabur dalam sebuah syarikat yang menyediakan pendidikan pasca menengah kepada pelajar-pelajar dari pelbagai latar belakang. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk melakukan penyelidikan dan sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai syarikat seperti Lincoln Educational Services Corp. bagi membuat keputusan pelaburan yang baik dan berpotensi mendapat manfaat daripada kenaikan harga saham pada masa depan.Prestasi Lincoln Educational Services Corp

  • Pekerja 1688
  • HQ syarikat Parsippany
  • Laman sesawang https://www.lincolntech.edu/
  • Jenis Aset LINC Common Stock
  • Permodolan Pasaran LINC 341.2M
  • Pendapatan per Saham 0.84
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2014-12-31
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.137

Berminat dengan Lincoln Educational Services Corp? Anda mungkin berminat dengan: