MainStreet Bancshares Inc MainStreet Bancshares Inc saham


MainStreet Bancshares, Inc. merupakan sebuah syarikat induk yang menyediakan penyelesaian perbankan melalui anak syarikatnya, MainStreet Bank. Dengan ibu pejabat di Fairfax, Virginia, syarikat ini mempunyai 168 orang pekerja sepenuh masa dan dilancarkan dalam IPO pada 2005-09-02. Bank ini adalah sebuah bank komuniti yang terutamanya melayani keperluan pinjaman, pengurusan tunai, dan penyimpanan pelanggan runcit, perniagaan berukuran kecil hingga sederhana, dan profesional.

MainStreet Bancshares, Inc. menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan, termasuk semakan perniagaan dan pengguna, semakan berfaedah premium yang menghasilkan faedah, analisis akaun perniagaan, penjimatan, sijil deposit, dan perkhidmatan penyimpanan lain. Bank ini juga menyediakan pelbagai pinjaman komersial, hartanah, dan pengguna untuk memenuhi keperluan pelanggannya yang pelbagai.

Selain perkhidmatan perbankannya, MainStreet Bancshares, Inc. juga menawarkan penyelesaian perbankan perniagaan atas talian penuh, termasuk pengimbas cek jarak jauh. Produk deposit syarikat termasuk akaun permintaan, pasaran wang, dan penjimatan, serta sijil deposit.

MainStreet Bancshares, Inc. menyediakan pelbagai perkhidmatan perbankan kepada individu, perniagaan berukuran kecil hingga sederhana, dan pertubuhan perkhidmatan profesional melalui saluran penghantaran tradisional dan elektronik. Prestasi syarikat ini boleh dipengaruhi oleh pelbagai faktor seperti harga saham, saham, dan kapital pasaran. Pelabur yang berminat dengan MainStreet Bancshares, Inc. harus mengkaji keadaan kewangan syarikat dan mengawasi metrik yang berkaitan seperti aktiviti pra-pasar. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa pelaburan selalu melibatkan risiko, oleh itu penting untuk melakukan penyelidikan dan membuat keputusan berdasarkan analisis data yang ada dengan berhati-hati.Prestasi MainStreet Bancshares Inc

  • Pekerja 168
  • HQ syarikat Fairfax
  • Laman sesawang https://ir.mstreetbank.com/
  • Jenis Aset MNSB Common Stock
  • Permodolan Pasaran MNSB 138.4M
  • Pendapatan per Saham 2.6
  • Dividen per Saham 0.3
  • Tarikh Dividen 2024-05-10
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.644

Berminat dengan MainStreet Bancshares Inc? Anda mungkin berminat dengan: