NanoViricides Inc NanoViricides Inc saham


NanoViricides, Inc. adalah syarikat peringkat pembangunan yang terlibat dalam pembangunan ubat nanoperubatan untuk memerangi virus. Syarikat ini mempunyai 17 pekerja sepenuh masa dan beribu pejabat di Shelton, Connecticut. Syarikat ini mendaftarkan penawaran umum pertamanya (IPO) pada 12 Ogos 2004.

NanoViricides, Inc. tertumpu pada penemuan, pembangunan, dan pengkomersilan ubat untuk memerangi jangkitan virus dengan menggunakan teknologi nanoperubatan. Teknologi nanoviricide syarikat ini membolehkan serangan langsung pada beberapa titik pada bahagian virus, dan juga membenarkan serangan pada reproduksi intraselular yang cepat oleh incorporating satu atau beberapa bahan farmaseutikal aktif (APIs) di dalam teras nanoviricide.

NanoViricides, Inc. sedang mengembangkan calon ubat antiviral, NV-CoV-2, untuk rawatan individu yang dijangkiti COVID-19. Calon ubat klinikal syarikat yang lain, NV-HHV-101, adalah krim kulit untuk rawatan ruam shingles. Tambahan pula, syarikat ini menawarkan beberapa program pembangunan ubat pra-klinikal, termasuk Herpes Simplex Viruses (HSV-1 yang menyebabkan sengatan sejuk, dan HSV-2 yang menyebabkan ulser genital), HIV/AIDS, Influenza, virus Dengue, dan Ebola/Marburg.

Adalah penting untuk menyelidik NanoViricides, Inc. dan kekal berupaya dalam berita dan pembangunan terkini dalam industri ubat nanoperubatan. Dengan mengawasi harga saham hari ini dan pra-pasar, serta saham dan kapitalisasi pasaran, pelabur dapat memperoleh pandangan berharga mengenai prestasi syarikat dan membuat keputusan pelaburan yang terinformasi. Ingatlah, pelaburan sentiasa melibatkan risiko dan pelabur harus mempertimbangkan dengan teliti pilihan-pilihan mereka sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan. Sebagai peringatan, maklumat ini hanya untuk tujuan pendidikan dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat kewangan.Prestasi NanoViricides Inc

  • Pekerja 17
  • HQ syarikat Shelton
  • Laman sesawang http://www.nanoviricides.com/
  • Jenis Aset NNVC Common Stock
  • Permodolan Pasaran NNVC 26.7M
  • Pendapatan per Saham -0.82
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2019-09-24
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan NanoViricides Inc? Anda mungkin berminat dengan: