NovaBay Pharmaceuticals Inc NovaBay Pharmaceuticals Inc saham


NovaBay Pharmaceuticals, Inc. adalah sebuah syarikat yang berpusat di California yang pakar dalam pembangunan dan penjualan produk penjagaan kulit dan mata yang telah dibuktikan secara saintifik. Sejak dilancarkan di pasaran pada tahun 2007, NovaBay telah mendapat pengiktirafan atas produk utamanya, Avenova Antimicrobial Lid and Lash Solution (Avenova Spray). Penyelesaian ini diformulasikan dengan asid hipoklorus unik dan telah diuji secara saintifik untuk mempunyai sifat antimikrob. Ia berkesan menghilangkan bahan asing, seperti mikroorganisma dan sisa daripada kulit sekitar mata, termasuk kelopak mata.

Avenova Spray telah diluluskan oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah Amerika Syarikat (FDA) untuk dijual di Amerika Syarikat dan boleh didapati sama ada over-the-counter mahupun dengan preskripsi. Selain itu, NovaBay menawarkan produk penjagaan mata berkualiti tinggi lain di bawah jenama Avenova, termasuk Novawipes oleh Avenova, Avenova Lubricant Eye Drops, Avenova Moist Heating Eye Compress, dan i-Chek. Produk-produk ini boleh didapati di rangkaian farmasi kebangsaan di semua 50 negeri, serta di pejabat pakar optometrik dan oftalmolog melalui Program Farmasi Rakan NovaBay.

Melabur dalam NovaBay Pharmaceuticals memberikan peluang untuk menyokong syarikat yang berada di barisan hadapan pembangunan penyelesaian inovatif untuk penjagaan kulit dan mata. Seperti mana-mana peluang pelaburan, adalah penting untuk menyelidik NovaBay secara menyeluruh untuk kekal terkini dengan kemajuan syarikat dan landskap industri yang lebih luas. Walaupun kami tidak boleh memberikan nasihat kewangan, kami menggalakkan pihak yang berminat untuk mempertimbangkan manfaat potensi melabur dalam pasaran penjagaan kulit dan mata. NovaBay Pharmaceuticals adalah sebuah syarikat yang layak dipertimbangkan bagi mereka yang ingin menerapkan pelaburan portfolio mereka dan menyokong kemajuan penyelesaian penjagaan kesihatan.Prestasi NovaBay Pharmaceuticals Inc

  • Pekerja 29
  • HQ syarikat Emeryville
  • Laman sesawang http://novabay.com/
  • Jenis Aset NBY Common Stock
  • Permodolan Pasaran NBY 2.6M
  • Pendapatan per Saham -120.4
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan NovaBay Pharmaceuticals Inc? Anda mungkin berminat dengan: