Pioneer Diversified High Income Fund Inc saham


Pioneer Diversified High Income Fund Inc adalah sebuah syarikat berpangkalan di Amerika Syarikat dan beribu pejabat di Boston, Massachusetts. Syarikat ini beroperasi dalam industri pengurusan pelaburan. Syarikat tersebut didagangkan secara awam dengan penyenaraian awam pertamanya pada 25 April 2021.

Pioneer Diversified High Income Fund, Inc. adalah sebuah syarikat pelaburan pengurusan yang bertumpu pada pelbagai aset, ditutup dengan pelaburan. Syarikat tersebut berusaha untuk menyediakan pelabur dengan tahap pendapatan semasa yang tinggi dan peningkatan modal. Dana tersebut melabur dalam kelas aset yang memberikan pulangan yang tinggi, termasuk bon keluaran global yang berisiko tinggi, pinjaman bank yang diperlebih-lebihkan, dan bon berkaitan acara. Syarikat ini memberi tumpuan kepada pelaburan dalam sekuriti penerbit yang gagal bayar atau berada dalam kebankrapan.

Pelaburan dalam sekuriti pasaran asing dan/atau pasaran yang sedang berkembang melibatkan risiko berkaitan kadar faedah, kadar pertukaran mata wang, ekonomi, dan keadaan politik. Dana ini juga boleh melabur dalam sekuriti berkaitan insurans. Amundi USA, Inc. bertindak sebagai penasihat pelaburan Dana ini.

Bagi mereka yang berminat dalam industri pengurusan pelaburan, memantau harga saham, stok, dan harga saham Pioneer Diversified High Income Fund Inc pada hari ini dapat memberikan pandangan berharga tentang prestasi kewangan syarikat. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa melabur dalam syarikat ini melibatkan risiko dan ketidakpastian, dan penting untuk menjalankan kajian menyeluruh dan mendapatkan nasihat kewangan profesional sebelum membuat keputusan pelaburan apa pun. Prestasi rekod Pioneer Diversified High Income Fund Inc yang baik dalam menyediakan pelabur dengan tahap pendapatan semasa yang tinggi dan peningkatan modal menjadikannya syarikat yang layak dipertimbangkan bagi mereka yang ingin menyebarkan portfoli mereka dalam industri pengurusan pelaburan.Prestasi Pioneer Diversified High Income Fund Inc

  • Pekerja 0
  • HQ syarikat Boston
  • Laman sesawang
  • Jenis Aset
  • Permodolan Pasaran 0
  • Pendapatan per Saham
  • Dividen per Saham
  • Tarikh Dividen
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun

Berminat dengan Pioneer Diversified High Income Fund Inc? Anda mungkin berminat dengan: