Polar Power Inc Polar Power Inc saham


Polar Power, Inc. ialah sebuah syarikat yang beribu pejabat di California yang mengkhususkan diri dalam reka bentuk, pembuatan, dan penjualan sistem kuasa arus terus (DC). Syarikat tersebut, yang menjadi syarikat awam pada 2016-12-07 dan mempunyai 113 pekerja sepenuh masa, menyediakan peralatan penghasilan kuasa untuk pelbagai pasaran, termasuk tentera, kenderaan elektrik, marin, dan industri.

Sistem kuasa DC Polar Power direka bentuk untuk menyediakan kuasa kepada aplikasi perkhidmatan yang tidak mempunyai akses kepada grid utiliti (kuasa utama dan aplikasi mudah alih) atau mempunyai keperluan kuasa kritikal dan tidak boleh berfungsi tanpa kuasa dalam kejadian kegagalan grid utiliti (aplikasi kuasa rundingan). Syarikat ini menawarkan pelbagai konfigurasi sistem kuasa DC-nya, termasuk sistem kuasa asas, sistem kuasa hibrid, sistem kuasa hibrid solar DC, dan sistem kuasa mudah alih. Sistem kuasa DC-nya tersedia dalam diesel, gas asli, gas petroleum cecair (LPG) / propana, dan format bahan api boleh diperbaharui.

Selain melayani pasaran telekomunikasi dengan peralatan pembangkitan kuasanya, Polar Power juga terlibat dalam pasaran lain, seperti tentera, kenderaan elektrik, marin, dan industri. Pelbagai ini membolehkan syarikat ini memanfaatkan peluang-peluang dalam industri-industri yang berbeza.

Pelabur yang berminat dalam pasaran tenaga boleh baharu dan peralatan pembangkitan kuasa mungkin akan mendapati Polar Power, Inc. sebagai peluang pelaburan yang menarik. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk melakukan penyelidikan menyeluruh dan berunding dengan profesional kewangan sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan.

Mengetahui perkembangan terkini dalam pasaran tenaga boleh baharu dan peralatan pembangkitan kuasa, termasuk tren pasaran dan teknologi baru, boleh membantu pelabur membuat keputusan yang bijak mengenai pelaburannya. Memantau metrik seperti harga saham, kapital pasaran, dan aktiviti pra-pasar juga boleh memberikan pandangan berharga tentang pergerakan pasaran dan peluang pelaburan yang berpotensi.Prestasi Polar Power Inc

  • Pekerja 113
  • HQ syarikat Gardena
  • Laman sesawang https://polarpower.com/
  • Jenis Aset POLA Common Stock
  • Permodolan Pasaran POLA 8.1M
  • Pendapatan per Saham -0.52
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Polar Power Inc? Anda mungkin berminat dengan: