Provident Financial Holdings Inc saham


Provident Financial Holdings, Inc. ialah sebuah syarikat perkhidmatan kewangan terkemuka yang berpangkalan di Riverside, California, yang menyediakan pelbagai perkhidmatan kewangan kepada pengguna dan perniagaan kecil hingga sederhana di kawasan Inland Empire di California Selatan. Syarikat ini, dengan 162 pekerja sepenuh masa, komited untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang sambil memberikan nilai kepada pemegang saham.

Sebagai sebuah bank simpanan saham yang berlesen secara persekutuan, operasi perniagaan utama Provident Financial Holdings, Inc. dilaksanakan melalui subsidiarinya, Provident Bank. Operasi perbankan komuniti syarikat ini terutamanya melibatkan penerimaan deposit daripada pelanggan dalam komuniti yang mengelilingi pejabat perkhidmatan penuhnya dan melaburkan dana tersebut dalam pinjaman perumahan berkeluarga, perumahan berbilang keluarga, hartanah komersial, pembinaan, perniagaan komersial, pengguna, dan pinjaman perumahan lain. Syarikat ini juga menawarkan perkhidmatan penjaga kepada urus niaga hartanah melalui subsidiarinya, Provident Financial Corp, membantu pelanggan menyelesaikan urus niaga hartanah dengan mudah dan cekap.

Selain itu, Provident Financial Holdings, Inc. juga menyediakan perkhidmatan pelaburan, membolehkan pelanggan membuat keputusan pelaburan yang berpengetahuan dan mengembangkan kekayaan mereka dari semasa ke semasa. Sama ada anda berminat dengan operasi perbankan komuniti syarikat ini, perkhidmatan pelaburan, perkhidmatan penjaga, atau keseluruhan kesihatan kewangan syarikat, ia berbaloi untuk mengambil masa untuk mempelajari lebih lanjut mengenai harga saham Provident Financial Holdings, Inc. pada hari ini dan kesan nya ke atas pasaran. Sebagai seorang pelabur, adalah penting untuk membuat penyelidikan menyeluruh sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan, dan kekal berinformasi mengenai kapitalisasi pasaran syarikat dan harga saham hari ini boleh menjadi alat yang berguna dalam proses pembuatan keputusan anda.Prestasi Provident Financial Holdings Inc

  • Pekerja 162
  • HQ syarikat Riverside
  • Laman sesawang https://ir.myprovident.com/
  • Jenis Aset PROV Common Stock
  • Permodolan Pasaran PROV 87.9M
  • Pendapatan per Saham 1.02
  • Dividen per Saham 0.56
  • Tarikh Dividen 2024-06-06
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.341

Berminat dengan Provident Financial Holdings Inc? Anda mungkin berminat dengan: