Quest Resource Holding Corp Quest Resource Holding Corp saham


Quest Resource Holding Corp. adalah sebuah syarikat yang berpangkalan di Texas yang menyediakan perkhidmatan pengguna semula, kitar semula, dan pelupusan. Dengan 197 pekerja sepenuh masa, syarikat ini memberi tumpuan kepada program-program yang berbeza untuk pengumpulan, prosesan, kitar semula, pelupusan, dan penjejakan aliran sisa dan bahan kitar semula yang khusus kepada pelanggan.

Sejak penyenaraian awam pertamanya pada tahun 2009, Quest Resource Holding Corp. telah memberi tumpuan kepada pelbagai program untuk kitar semula minyak enjin dan pelincir automotif, penapis minyak, tayar terbuang, air berminyak, pemusnahan barang, sisa makanan, pemotongan daging, minyak masak dan sisa tandas jaring perangkap, plastik, kadbod, logam, kaca, kertas campur, sisa pembinaan, serta pelbagai jenis sisa pepejal, cecair dan gas yang diatur atau tidak diatur. Syarikat ini menawarkan produk seperti antifriz dan cecair pencuci cermin kenderaan, bekas sarap dan peralatan pemampat, serta perkhidmatan-perkhidmatan sampingan lain. Perkhidmatannya memberi tumpuan kepada aliran sisa dan bahan kitar semula yang melibatkan pelbagai industri, termasuk automotif, pembuatan, hospitaliti, runcit, dan lain-lain.

Apabila lebih ramai syarikat mencari cara untuk mengurangkan kesan alam sekitar mereka dan mematuhi peraturan pelupusan sisa, Quest Resource Holding Corp. menyediakan penyelesaian yang praktikal dan kos-efektif untuk pengurusan sisa. Dengan mewujudkan program-program yang disesuaikan untuk pelanggan, syarikat ini mampu memenuhi keperluan dan kehendak mereka, menyediakan perkhidmatan yang efisien dan berkesan yang memenuhi matlamat kelestarian mereka.

Jika anda berminat untuk melabur dalam perkhidmatan pengurusan sisa yang mampan, adalah berbaloi untuk menyelidik Quest Resource Holding Corp. untuk menerokai potensinya sebagai peluang pelaburan jangka panjang. Pertimbangkan kata kunci yang relevan seperti saham, harga saham, harga saham hari ini, dan nilai pasaran, tetapi ingatlah untuk mencari nasihat kewangan daripada seorang profesional yang berkelayakan sebelum membuat keputusan pelaburan. Dengan pendekatan yang memberi tumpuan kepada pelanggan dan komitmen terhadap tanggungjawab alam sekitar, Quest Resource Holding Corp. adalah sebuah syarikat yang layak dipertimbangkan oleh pelabur yang ingin menyokong amalan pengurusan sisa yang mampan.Prestasi Quest Resource Holding Corp

  • Pekerja 197
  • HQ syarikat The Colony
  • Laman sesawang https://www.questrmg.com/investors/
  • Jenis Aset QRHC Common Stock
  • Permodolan Pasaran QRHC 173.6M
  • Pendapatan per Saham -0.29
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2016-08-11
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.667

Berminat dengan Quest Resource Holding Corp? Anda mungkin berminat dengan: