Republic Services Inc Republic Services Inc saham


Republic Services, Inc. ialah sebuah syarikat yang menawarkan rangkaian perkhidmatan dalam industri sisa pepejal tidak berbahaya domestik. Dengan ibu pejabat di Phoenix, Arizona, syarikat itu mempunyai tenaga kerja seramai 40,000 pekerja sepenuh masa.

Melalui anak syarikatnya, Republic Services menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan, termasuk kitar semula, sisa pepejal, sisa khas, sisa berbahaya, penyewaan kontena dan perkhidmatan lapangan. Syarikat beroperasi melalui tiga segmen berbeza: Kumpulan 1, Kumpulan 2, dan Kumpulan 3.

Kumpulan 1 menumpukan pada perniagaan kitar semula dan sisa pepejal di bahagian barat Amerika Syarikat, manakala Kumpulan 2 beroperasi terutamanya di bahagian tenggara dan pertengahan barat negara, termasuk pantai timur. Kumpulan 3 menyediakan penyelesaian alam sekitar di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada.

Perkhidmatan Republik berdedikasi untuk mempromosikan tenaga boleh diperbaharui, mengendalikan sekitar 73 tapak pelupusan gas-ke-tenaga dan projek tenaga boleh diperbaharui yang lain. Syarikat itu juga mempunyai tanggungjawab selepas penutupan untuk 128 tapak pelupusan sampah tertutup.

Jika anda berminat untuk melabur dalam Perkhidmatan Republik, harga saham saham mereka hari ini boleh diakses dengan mudah melalui platform dagangan prapasaran. Tumpuan syarikat pada penyelesaian mesra alam dan komitmen mereka terhadap tenaga boleh diperbaharui telah menjadikan mereka pilihan popular untuk pelabur yang bertanggungjawab secara sosial.

Melabur dalam Perkhidmatan Republik bukan sahaja memberi anda potensi pulangan yang kukuh ke atas pelaburan anda, tetapi ia juga membolehkan anda menyokong syarikat yang mengutamakan amalan pengurusan sisa yang mampan. Dengan had pasaran yang kukuh, melabur dalam Republic Services ialah pilihan bijak untuk pelabur yang mencari pulangan kewangan dan etika.Prestasi Republic Services Inc

  • Pekerja 40000
  • HQ syarikat Phoenix
  • Laman sesawang https://www.republicservices.com/
  • Jenis Aset RSG Common Stock
  • Permodolan Pasaran RSG 58.8B
  • Pendapatan per Saham 5.71
  • Dividen per Saham 2.1
  • Tarikh Dividen 2024-07-15
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.19

Berminat dengan Republic Services Inc? Anda mungkin berminat dengan: