Smith Micro Software Inc Smith Micro Software Inc saham


Smith Micro Software, Inc. adalah pembekal penyelesaian perisian yang beribu pejabat di Pittsburgh, Pennsylvania, dengan 315 pekerja sepenuh masa. Syarikat ini mengembangkan perisian berasaskan piawaian tanpa wayar untuk perniagaan global, termasuk portfolionya yang terdiri daripada SafePath, CommSuite, dan ViewSpot.

Siri produk SafePath menyediakan alat untuk melindungi gaya hidup digital keluarga dan menguruskan peranti yang disambungkan di dalam dan di luar rumah. Ia termasuk SafePath Family, SafePath IoT, dan SafePath Home. SafePath direka untuk memberikan ketenangan fikiran kepada keluarga dengan memastikan bahawa peranti digital dan aktiviti dalam talian mereka selamat dan terjamin.

CommSuite adalah platform perkhidmatan mesej premium yang membolehkan penyedia perkhidmatan mudah alih menyampaikan pengalaman voicemail kepada pelanggan mudah alih. Ia juga menawarkan mesej transkripsi Voice-to-Text (VTT) pelbagai bahasa, yang memudahkan pengguna dalam pengambilan mesej dengan membaca berbanding mendengar. CommSuite tersedia kepada pelanggan premium pascabayar serta pelanggan prabayar.

ViewSpot termasuk platform pengurusan paparan runcit yang menyediakan pembekal dan pengecer tanpa wayar dengan penyelesaian menyeluruh untuk mengurus dan mengoptimumkan paparan kedai mereka. Platform ini membantu pengecer dan pembekal untuk mengoptimumkan paparan produk mereka dan memastikan pelanggan mempunyai pengalaman terbaik ketika berbelanja di kedai.

Seperti peluang pelaburan lain, adalah penting untuk melakukan penyelidikan menyeluruh sebelum membuat keputusan. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat kewangan, kami menggalakkan anda untuk sentiasa mengikuti berita dan trend industri terkini, serta menilai kesihatan kewangan Smith Micro Software, Inc., termasuk prestasi saham, saham, dan kapital pasaran. Dengan memantau petunjuk utama dan melakukan kajian yang sewajarnya, anda dapat membuat keputusan yang berinformasi mengenai pelaburan anda.Prestasi Smith Micro Software Inc

  • Pekerja 315
  • HQ syarikat Pittsburgh
  • Laman sesawang http://www.smithmicro.com/
  • Jenis Aset SMSI Common Stock
  • Permodolan Pasaran SMSI 24.1M
  • Pendapatan per Saham -5.35
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2016-08-17
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.84

Berminat dengan Smith Micro Software Inc? Anda mungkin berminat dengan: