Stanley Black & Decker Inc Stanley Black & Decker Inc saham


Stanley Black & Decker, Inc. ialah sebuah syarikat yang mengkhusus dalam menyediakan alat kuasa dan tangan, aksesori, produk, perkhidmatan dan peralatan yang berkaitan untuk pelbagai industri seperti minyak dan gas, aplikasi infrastruktur, keselamatan elektronik komersial dan sistem pemantauan, penyelesaian penjagaan kesihatan, dan penyelesaian capaian mekanikal. Syarikat itu beribu pejabat di New Britain, Connecticut, dan kini menggaji 54,200 pekerja sepenuh masa.

Stanley Black & Decker, Inc. mempunyai dua segmen, termasuk Alatan dan Luaran, dan Perindustrian. Segmen Alatan dan Luaran terdiri daripada kumpulan alatan kuasa, alatan tangan, aksesori dan storan serta perniagaan peralatan kuasa luar. Segmen Alat dan Penyimpanannya termasuk tanda dagangan popular seperti STANLEY, BLACK+DECKER, DEWALT, FLEXVOLT dan IRWIN.

Sebaliknya, segmen Perindustrian terdiri daripada perniagaan pengikat dan infrastruktur yang direka bentuk. Perniagaan pengikat kejuruteraan terutamanya menjual komponen kejuruteraan seperti pengikat, kelengkapan dan pelbagai produk kejuruteraan. Sementara itu, perniagaan infrastruktur menjual alat hidraulik dan alat lampiran peralatan berat untuk aplikasi luar lebuh raya. Segmen Perindustrian termasuk tanda dagangan terkenal seperti CribMaster, NELSON, LaBounty dan Dubuis.

Pelabur yang ingin mengikuti perkembangan terkini dalam pasaran saham boleh memantau harga saham saham Stanley Black & Decker, Inc. hari ini dan saham untuk membuat keputusan pelaburan termaklum. Prestasi dan had pasaran syarikat adalah faktor penting untuk dipertimbangkan, terutamanya bagi mereka yang berminat untuk membuat pelaburan dalam prapasaran. Selain itu, rangkaian luas produk dan perkhidmatan syarikat menjadikannya pemain penting dalam pasaran saham.



Prestasi Stanley Black & Decker Inc

  • Pekerja 54200
  • HQ syarikat New Britain
  • Laman sesawang https://www.stanleyblackanddecker.com/
  • Jenis Aset SWK Common Stock
  • Permodolan Pasaran SWK 13.8B
  • Pendapatan per Saham -0.49
  • Dividen per Saham 3.23
  • Tarikh Dividen 2024-06-18
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.995

Berminat dengan Stanley Black & Decker Inc? Anda mungkin berminat dengan: