Steel Connect Inc Steel Connect Inc saham


Steel Connect, Inc. adalah sebuah syarikat pemegang yang mengkhususkan diri dalam menyediakan penyelesaian rantaian bekalan global dari hujung ke hujung dan perkhidmatan perdagangan elektronik. Dengan ibu pejabatnya di Waltham, Massachusetts, syarikat ini kini mempunyai 1,100 pekerja sepenuh masa dan beroperasi melalui anak syarikatnya, ModusLink Corporation (ModusLink).

ModusLink, yang dimiliki sepenuhnya oleh Steel Connect, merupakan pembekal utama penyelesaian rantaian bekalan digital dan fizikal kepada jenama-jenama dalam pelbagai industri. Syarikat ini merancang dan melaksanakan elemen-elemen dalam rantaian bekalan global klien-kliennya, membantu mereka menyelaraskan operasi mereka dan meningkatkan hasil bawah garis. ModusLink menyediakan perkhidmatannya kepada pelbagai industri, termasuk elektronik pengguna, telekomunikasi, komputasi dan simpanan, perisian, kandungan, barangan pembungkusan pengguna, peralatan perubatan, runcit, dan peranti bersambung.

ModusLink mempunyai rangkaian fasiliti yang terintegrasi yang terletak secara strategik di berbagai negara, termasuk banyak lokasi di Amerika Utara, Eropah, dan Asia. Perkhidmatan rantaian bekalan syarikat ini termasuk pembungkusan, penyusunan dan pemasangan, pemenuhan, perdagangan digital, dan logistik terbalik.

Melabur dalam syarikat seperti Steel Connect dapat memberi pelabur peluang untuk mendapatkan manfaat dari potensi pertumbuhan industri rantaian bekalan global dan perdagangan elektronik. Dengan menyelidiki harga saham dan kapitalisasi pasaran saham hari ini, pelabur dapat mendapatkan pandangan tentang manfaat yang mungkin didapati dari melabur dalam syarikat seperti Steel Connect. Namun, penting untuk melakukan penyelidikan dan analisis menyeluruh sebelum membuat keputusan pelaburan. Dengan tetap terkini dan mengikuti perkembangan terkini di industri rantaian bekalan global dan perdagangan elektronik, pelabur dapat membuat keputusan yang berinformasi dan mampu mengatasi perubahan. Keseluruhannya, Steel Connect adalah syarikat yang berkomitmen untuk menyediakan penyelesaian inovatif untuk membantu klien-kliennya menyelaraskan operasi mereka dan meningkatkan hasil bawah garis.Prestasi Steel Connect Inc

  • Pekerja 1100
  • HQ syarikat Waltham
  • Laman sesawang http://www.moduslink.com/
  • Jenis Aset STCN Common Stock
  • Permodolan Pasaran STCN 74.1M
  • Pendapatan per Saham 3.12
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 6.0

Berminat dengan Steel Connect Inc? Anda mungkin berminat dengan: