Strattec Security Corp Strattec Security Corp saham


STRATTEC Security Corp. adalah sebuah syarikat yang beribu pejabat di Milwaukee, Wisconsin yang terlibat dalam penghasilan, pembangunan, pengilangan, dan pemasaran produk kawalan akses kenderaan. Syarikat ini, yang kini mempunyai 3,373 pekerja sepenuh masa, menyediakan pelbagai produk termasuk kunci dan kunci mekanikal, kunci dan kunci yang diperkasa dengan elektronik, sistem permulaan pasif masuk pasif (PEPS), hos kunci penjaga pedati dan panel instrumen, engsel, sistem pintu sisi geser tenaga, sistem pintu belakang tenaga, sistem pintu angkat tenaga, sistem penutup helaian tenaga, gagang pintu, dan produk berkaitan.

STRATTEC Security Corp. utamanya menyediakan produknya kepada pelanggan automotif di Amerika Utara. Portofolio produk dan penyelesaian syarikat ini termasuk Penyelesaian Akses Kenderaan, Penyelesaian Keselamatan Elektronik, Penyelesaian Keselamatan Kenderaan, Perkhidmatan Penghasilan Langsung kepada Pengedar, Pasca Pasaran, BOLT, dan STRATTEC Advance Logic-Via GoKeyless. Produknya dihantar ke lokasi pelanggan di Amerika Syarikat, Kanada, Mexico, Eropah, Amerika Selatan, Korea, China, dan India.

Pelabur yang berminat dalam industri automotif patut memantau stok, harga saham, dan nilai pasaran STRATTEC Security Corp. untuk terkini mengenai prestasi syarikat di pasaran. Dengan fokusnya terhadap produk kawalan akses kenderaan yang inovatif, STRATTEC Security Corp. berada pada kedudukan yang baik untuk memanfaatkan peluang dalam industri tersebut.

Melalui komitmen kepada produk berkualiti dan penyelesaian inovatifnya, STRATTEC Security Corp. berusaha untuk memenuhi keperluan pelanggan di pasaran global. Pelabur boleh terus terkini mengenai prestasi syarikat dan peluang pelaburan yang berpotensi dengan melakukan penyelidikan mengenai syarikat seperti STRATTEC Security Corp. dan subsidiari mereka dalam industri automotif.Prestasi Strattec Security Corp

  • Pekerja 3373
  • HQ syarikat Milwaukee
  • Laman sesawang http://www.strattec.com/
  • Jenis Aset STRT Common Stock
  • Permodolan Pasaran STRT 100.7M
  • Pendapatan per Saham 0.98
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2020-03-27
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 34

Berminat dengan Strattec Security Corp? Anda mungkin berminat dengan: