Synchronoss Technologies Inc Synchronoss Technologies Inc saham


Synchronoss Technologies, Inc. adalah penyedia teknologi awan dan korporat yang beribu pejabat di Bridgewater, New Jersey. Dengan 1,391 pekerja sepenuh masa, syarikat ini telah didagangkan secara terbuka sejak penyenaraian awam pada tahun 2000.

Synchronoss membolehkan pelanggan-pelanggannya untuk menyelaraskan pelanggan, sistem, rangkaian, dan kandungan melalui pelbagai produk utama mereka. Sebagai contoh, EngageX menyediakan awan peribadi yang membolehkan pengguna membuat salinan simpanan, menguruskan, dan berinteraksi dengan kandungan mereka. Produk ini juga mempunyai penyelesaian mesej yang canggih yang membolehkan mesej bermulti-saluran, komunikasi rakan-ke-rakan, dan kebolehan perdagangan aplikasi-ke-orang. Selain itu, EngageX termasuk satu set e-mel pelanggan bertanda putih.

Produk utama lain yang ditawarkan oleh Synchronoss adalah OnboardingX, yang merapatkan proses pengaktifan perkhidmatan dan peranti baru. Ini termasuk kebolehan salinan simpanan dan pemulihan yang membolehkan pengguna membuat salinan simpanan, melihat, dan memulihkan kandungan mereka di pelbagai sistem operasi dan peranti. Tambahan pula, ciri pemindahan kandungan membolehkan penyelarasan kandungan yang lancar antara peranti mudah alih.

Produk NetworkX Synchronoss adalah satu set aplikasi terpadu yang merancang, memperoleh, mengurus, dan mengoptimumkan infrastruktur rangkaian telekomunikasi. Dengan menyediakan penyelesaian dari awal hingga akhir, Synchronoss dapat membantu klien menguruskan rangkaian mereka dengan lebih efektif dan efisien.

Seperti mana-mana peluang pelaburan, adalah penting untuk melakukan penyelidikan sendiri dan berunding dengan penasihat kewangan untuk menentukan sama ada Synchronoss Technologies sejajar dengan matlamat pelaburan anda. Walaupun kami tidak dapat menyediakan maklumat harga saham khusus atau jumlah pasaran terkini, adalah penting untuk kekal berinformasi tentang prestasi syarikat dan berita industri.Prestasi Synchronoss Technologies Inc

  • Pekerja 1391
  • HQ syarikat Bridgewater
  • Laman sesawang https://synchronoss.com/
  • Jenis Aset SNCR Common Stock
  • Permodolan Pasaran SNCR 102.2M
  • Pendapatan per Saham -3.15
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Synchronoss Technologies Inc? Anda mungkin berminat dengan: