Syros Pharmaceuticals Inc Syros Pharmaceuticals Inc saham


Syros Pharmaceuticals, Inc. adalah sebuah syarikat berpusat di Massachusetts yang terfokus pada pembangunan terapi kawalan gen untuk kanser dan penyakit. Syarikat ini kini mempunyai 117 pekerja sepenuh masa dan menjadi awam pada 30 Jun 2016.

Syarikat ini berdedikasi untuk membangunkan piawaian penjagaan baru untuk rawatan pertahanan barisan hadapan pesakit yang mengalami neoplasma hematologi. Calon produk utamanya termasuklah Tamibarotene dan SY-2101. Tamibarotene adalah sejenis agonis pemilih reseptor asid retinoik alfa (RARα) untuk pesakit yang RARA-positif dengan sindrom displasia mielodisplastik jenis risiko tinggi (HR-MDS) dan leukemia mieloid akut (AML). Sementara itu, SY-2101 adalah bentuk oral arsenik trioksida (ATO) yang sedang dibangunkan untuk rawatan leukemia promielositik akut (APL).

Calon produk Syros Pharmaceuticals, Inc. juga termasuk SY-5609, sejenis penghalang pemilih dan berkesan secara lisan bagi kinasa tergantung sikelin 7 (CDK7) yang sedang dibangunkan untuk pesakit dengan tumor padat tertentu dan sebagai kombinasi dengan gemcitabine dan juga dengan kombinasi gemcitabine dan nab-paklitaksel pada pesakit dengan kanser pankreas yang metastatik. Syarikat ini juga memberi tumpuan pada pembangunan beberapa program pra-klinikal dalam onkologi.

Sangat penting untuk diingat bahawa pelaburan dalam saham melibatkan tahap risiko. Oleh itu, adalah penting untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh dan mendapatkan nasihat professional sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan. Untuk kekal terkini dengan perkembangan terkini dalam industri ini, adalah penting untuk membuat penyelidikan berterusan mengenai saham ini, termasuk harga saham hari ini, bilangan saham, dan kapitalisasi pasaran. Walaupun Syros Pharmaceuticals, Inc. khusus dalam pembangunan terapi kawalan gen untuk kanser dan penyakit, adalah penting untuk mengambil pendekatan berhati-hati dan pertimbangan yang teliti terhadap sebarang keputusan pelaburan.Prestasi Syros Pharmaceuticals Inc

  • Pekerja 117
  • HQ syarikat Cambridge
  • Laman sesawang https://syros.com/
  • Jenis Aset SYRS Common Stock
  • Permodolan Pasaran SYRS 136.4M
  • Pendapatan per Saham -5.06
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Syros Pharmaceuticals Inc? Anda mungkin berminat dengan: