U-Haul Holding Co U-Haul Holding Co saham


U-Haul Holding Co. ialah syarikat berasaskan Reno yang beroperasi dalam industri insurans dan pemindahan dan penyimpanan. Syarikat itu mempunyai tenaga kerja seramai 15,456 pekerja sepenuh masa dan tertumpu terutamanya pada penyediaan rangkaian produk dan perkhidmatan untuk membantu orang ramai memindahkan dan menyimpan barangan isi rumah dan komersil mereka.

U-Haul International, Inc., anak syarikat U-Haul Holding Co., ialah operator pemindahan dan penyimpanan buat sendiri yang menawarkan pelbagai pilihan peralatan sewaan untuk pemindahan, kemudahan penyewaan storan sendiri yang mudah dan pemindahan berkaitan dan produk dan perkhidmatan simpanan sendiri. Matlamat utama syarikat adalah untuk menyediakan pelanggannya alat dan perkhidmatan yang diperlukan untuk menjadikan pengalaman bergerak mereka semudah mungkin.

Untuk melindungi barang milik pelanggan, U-Haul menawarkan pelbagai pakej perlindungan pemindahan dan penyimpanan seperti Safemove dan Safetow, yang menyediakan penepian kerosakan, perlindungan kargo dan perlindungan insurans perubatan dan hayat untuk pelanggan yang bergerak dan menunda. Syarikat itu juga menawarkan Safestor, yang menyediakan perlindungan untuk pelanggan storan daripada kehilangan barang mereka dalam storan. Selain itu, Safestor Mobile menawarkan perlindungan untuk barang simpanan pelanggan apabila menggunakan bekas bergerak dan penyimpanan mudah alih U-Haul.

Selain daripada perkhidmatan pemindahan dan penyimpanan, U-Haul juga menjual produk dan perkhidmatan kotak, pita dan storan sendiri jenamanya sendiri. Bagi pelabur yang berminat dengan prestasi U-Haul, menjejaki harga saham syarikat, harga saham dan had pasaran boleh memberikan pandangan berharga tentang kedudukan semasanya dalam pasaran. Semakan harga saham hari ini atau semasa prapasaran juga boleh membantu dalam mengikuti perkembangan terkini.Prestasi U-Haul Holding Co

  • Pekerja 15456
  • HQ syarikat Reno
  • Laman sesawang https://www.amerco.com/
  • Jenis Aset UHAL Common Stock
  • Permodolan Pasaran UHAL 11.8B
  • Pendapatan per Saham 3.04
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2022-09-20
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.501

Berminat dengan U-Haul Holding Co? Anda mungkin berminat dengan: