United States Antimony Corp United States Antimony Corp saham


Syarikat United States Antimony Corp. adalah syarikat yang terlibat dalam penerokaan, pengeluaran, dan penjualan logam berharga. Dengan ibu pejabat di Thompson Falls, Montana, syarikat ini mempunyai 69 pekerja sepenuh masa dan beroperasi dalam empat segmen: antimon Amerika Syarikat, antimon Mexico, zeolit Amerika Syarikat, dan logam berharga.

Kilang antimon dan loji logam berharga syarikat ini terletak di Kawasan Perlombongan Burns, Sanders County, Montana, lebih 15 batu jauhnya ke barat dari Thompson Falls, Montana. Oksida antimon yang dihasilkan oleh syarikat ini berupa serbuk putih halus yang digunakan terutamanya bersama-sama dengan halogen untuk membentuk sistem perlahan api sinergistik bagi plastik, getah, gentian kaca, barangan fabrik, cat, penyalutan, dan kertas. Oksida antimon syarikat ini juga digunakan sebagai pelekat warna dalam cat, sebagai pemangkin untuk pengeluaran resin poliester untuk serat dan filem, sebagai pemangkin untuk pengeluaran polietilena pthalat dalam botol plastik, sebagai agen fosforesen dalam mentol lampu ffluoresen, dan sebagai pencerah dalam porselin.

United States Antimony Corp. juga menjual metal antimon untuk digunakan dalam bantalan, bateri penyimpanan, dan petunjuk tentera. Pelabur yang berminat dalam industri logam berharga dan mencari harga saham pra-pasar atau saham hari ini perlu mempertimbangkan untuk melakukan penyelidikan mengenai United States Antimony Corp. dan syarikat lain dalam bidang ini. Ia adalah penting untuk memahami cap pasaran syarikat tersebut, strategi pertumbuhan, landskap persaingan, dan inovasi teknologi untuk membuat keputusan pelaburan yang berinformasi. United States Antimony Corp. berkomitmen untuk menyediakan produk antimon berkualiti tinggi kepada pelbagai industri dan menyumbang kepada bekalan global logam berharga.Prestasi United States Antimony Corp

  • Pekerja 69
  • HQ syarikat Thompson Falls
  • Laman sesawang http://www.usantimony.com/
  • Jenis Aset UAMY Common Stock
  • Permodolan Pasaran UAMY 43.4M
  • Pendapatan per Saham -0.06
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.1

Berminat dengan United States Antimony Corp? Anda mungkin berminat dengan: