Universal Stainless & Alloy Products Inc Universal Stainless & Alloy Products Inc saham


Universal Stainless & Alloy Products, Inc. adalah syarikat pembuatan dan pemasaran keluli khas yang terletak di Bridgeville, Pennsylvania. Syarikat ini, yang kini mempunyai 622 orang pekerja sepenuh masa, terlibat dalam pembuatan dan pemasaran keluli khas separa siap dan siap, termasuk keluli tahan karat, aloi nikel, keluli perkakas, dan beberapa keluli aloi premium lain.

Proses pembuatan Universal Stainless & Alloy Products melibatkan pencairan, pencairan semula, rawatan haba, penggulungan panas dan sejuk, pemukulan, pemesinan, dan penggambaran sejuk keluli khas separa siap dan siap. Syarikat ini menghasilkan pelbagai kelas keluli khas menggunakan beberapa proses pembuatan, termasuk leburan pendamaian vakum (VIM), peleburan semula vakum-arka (VAR), peleburan semula slag-elektro (ESR), dan dekarburisasi oksigen argon (AOD).

Produk syarikat ini dijual kepada pusat perkhidmatan, pemukul, dan pengilang kelengkapan asal (OEM) yang memprosesnya untuk digunakan dalam pelbagai industri, termasuk pembangkit kuasa, minyak dan gas, peralatan berat, dan pasaran industri am. Universal Stainless & Alloy Products juga melakukan perkhidmatan penukaran bahan yang dibekalkan oleh pelanggan.

Pelabur yang berminat dalam industri keluli perlu memantau saham Universal Stainless & Alloy Products, harga saham, dan kapital pasaran untuk terus mendapat maklumat tentang prestasi syarikat di pasaran. Dengan fokusnya pada keluli khas dan proses pembuatan inovatif, Universal Stainless & Alloy Products berada pada kedudukan yang baik untuk menukar peluang dalam industri keluli.

Melalui dedikasinya terhadap pembuatan berkualiti dan produk inovatif, Universal Stainless & Alloy Products berkomitmen untuk memenuhi keperluan pelanggan dalam pasaran global. Pelabur dapat terus mendapat maklumat tentang prestasi syarikat dan peluang pelaburan potensial dengan menyelidiki syarikat seperti Universal Stainless & Alloy Products dan cawangan mereka dalam industri keluli.Prestasi Universal Stainless & Alloy Products Inc

  • Pekerja 622
  • HQ syarikat Bridgeville
  • Laman sesawang http://www.univstainless.com/
  • Jenis Aset USAP Common Stock
  • Permodolan Pasaran USAP 272.7M
  • Pendapatan per Saham 1.02
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.802

Berminat dengan Universal Stainless & Alloy Products Inc? Anda mungkin berminat dengan: