Wheeler Real Estate Investment Trust Inc Wheeler Real Estate Investment Trust Inc saham


Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc. ialah sebuah syarikat yang berpangkalan di Virginia Beach, Virginia, yang mengkhusus dalam pengambilalihan, kewangan, pembangunan, sewaan, pemilikan, dan pengurusan hartanah runcit. Dengan 47 pekerja sepenuh masa dan tarikh IPO pada 2012-11-19, firma ini terutamanya memberi tumpuan kepada pusat membeli-belah yang diikat dengan pasar raya.

Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc. memiliki, menyewakan, dan mengendalikan hartanah runcit yang menguntungkan berjumlah tujuh puluh sembilan, termasuk tujuh puluh lima pusat membeli-belah, dengan jumlah luas boleh disewa sebanyak 8,172,527 kaki persegi, dan empat keping tanah yang belum dibangunkan dengan luas lebih kurang 61 ekar. Hartanah-hartanah ini terletak di Wilayah Mid-Atlantic, Southeast, dan Northeast Amerika Syarikat, dengan hartanah berpendapatan di South Carolina, Georgia, Virginia, Pennsylvania, North Carolina, Massachusetts, New Jersey, Florida, Connecticut, Kentucky, Tennessee, Alabama, Maryland, dan West Virginia. Tanah yang belum dibangunkan terletak di Virginia, North Carolina, dan Oklahoma.

Pelabur yang berminat dalam industri runcit dan hartanah boleh mendapat manfaat daripada penyelidikan mengenai Wheeler Real Estate Investment Trust, Inc. dan portfolio hartanah runcit yang menguntungkan. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh dan berunding dengan pakar kewangan sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan.

Mengikuti perkembangan terkini dalam industri runcit dan hartanah, termasuk trend pasaran dan nilai hartanah, boleh membantu pelabur membuat keputusan yang berinformasi mengenai pelaburan mereka. Memerhatikan metrik seperti harga saham hari ini dan aktiviti pra-pasaran juga boleh memberikan pandangan berharga mengenai pergerakan pasaran dan peluang pelaburan yang berpotensi.Prestasi Wheeler Real Estate Investment Trust Inc

  • Pekerja 47
  • HQ syarikat Virginia Beach
  • Laman sesawang http://www.whlr.us/
  • Jenis Aset WHLR Common Stock
  • Permodolan Pasaran WHLR 5.6M
  • Pendapatan per Saham 88.8
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2018-04-15
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Wheeler Real Estate Investment Trust Inc? Anda mungkin berminat dengan: