Willamette Valley Vineyards Inc Willamette Valley Vineyards Inc saham


Willamette Valley Vineyards, Inc. adalah sebuah syarikat yang berpusat di Turner, Oregon, yang mengkhususkan diri dalam pengeluaran dan penjualan wain. Dengan 169 pekerja sepenuh masa, syarikat beroperasi melalui dua segmen utama: Jualan Langsung dan Jualan Pengedaran.

Segmen Jualan Langsung termasuk jualan runcit di bilik mencuba, jualan kelab wain, jualan dalam talian, acara di tempat, jualan makanan dan katering, dan jualan lain yang dibuat secara langsung kepada pengguna tanpa menggunakan perantara. Segmen Jualan Pengedaran termasuk semua jualan melalui pihak ketiga di mana harga diberikan pada kadar borong.

Wain Syarikat ini dibuat daripada anggur yang ditanam di ladang anggur yang dimiliki, disewa, atau kontrak oleh Syarikat, serta anggur yang dibeli dari ladang anggur lain. Anggur tersebut dipetik, difermentasikan, dan dibuat menjadi wain utamanya di kilang wain Syarikat di Turner, Oregon. Wain-wain ini dijual terutamanya di bawah label Willamette Valley Vineyards, tetapi juga di bawah label Griffin Creek, Tualatin Estate, Pambrun, Maison Bleue, Natoma, Metis, Pere Ami, dan Elton.

Sebagai pelabur berpotensi, adalah penting untuk memantau pertumbuhan jualan dan pendapatan Willamette Valley Vineyards, Inc., serta perkembangan dalam industri wain. Fokus syarikat ini pada jualan terus kepada pengguna memberikan peluang pelaburan yang unik, kerana ia membolehkan syarikat menjalin hubungan dengan pelanggan dan mungkin mendapatkan margin yang lebih tinggi. Dengan memantau harga saham syarikat pada hari ini, pra-pasaran, dan nilai pasaran, pelabur dapat mendapatkan pandangan yang berharga tentang prestasi syarikat dan potensi pelaburan. Walau bagaimanapun, pelaburan dalam industri wain boleh tunduk kepada fluktuasi selera pengguna, keadaan cuaca, dan faktor lain yang dapat mempengaruhi pengeluaran dan jualan. Oleh itu, penyelidikan menyeluruh diperlukan untuk membuat keputusan pelaburan yang mendalam.Prestasi Willamette Valley Vineyards Inc

  • Pekerja 169
  • HQ syarikat Turner
  • Laman sesawang http://wvv.com/
  • Jenis Aset WVVI Common Stock
  • Permodolan Pasaran WVVI 18.7M
  • Pendapatan per Saham -0.62
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun -0.425

Berminat dengan Willamette Valley Vineyards Inc? Anda mungkin berminat dengan: