Applied DNA Sciences Inc Applied DNA Sciences Inc saham


Applied DNA Sciences, Inc. adalah sebuah syarikat yang berpangkalan di Stony Brook, New York, yang memberi tumpuan kepada pembangunan dan pemasaran teknologi untuk menghasilkan dan mengesan asid deoksiribonukleik (DNA). Dengan 61 pekerja sepenuh masa dan tarikh IPO pada 2001-08-24, syarikat ini dikenali kerana platform pembuatan DNA berdasarkan reaksi berantai polimerase (PCR) LinearDNA berskala besar.

Platform ini menghasilkan kuantiti DNA yang besar yang boleh digunakan dalam bidang diagnostik in vitro berdasarkan asid nukleik dan pembangunan dan pembuatan ubat berdasarkan asid nukleik pra-klinikal. Selain itu, platform ini juga digunakan untuk tujuan keselamatan rantaian bekalan, menentang pemalsuan, dan teknologi anti-pencurian.

Applied DNA Sciences, Inc. juga telah membangunkan diagnostik molekul berdasarkan PCR in vitro untuk COVID-19, menyediakan penyelesaian penting bagi pandemik global semasa. Anak syarikatnya yang sepenuhnya dimiliki, Applied DNA Clinical Labs, LLC, menawarkan penyelesaian dengan kapasiti tinggi bagi pengujian COVID-19 secara meluas yang dipanggil safeCircle. Penyelesaian ini menggunakan Ujian Diagnostik COVID-19 Syarikat dan direka untuk mengenal pasti jangkitan dalam populasi atau komuniti yang ditentukan melalui metodologi ujian dengan kapasiti tinggi.

Apabila dunia terus berjuang melawan pandemik COVID-19, pelaburan dalam syarikat yang menawarkan penyelesaian inovatif seperti Applied DNA Sciences, Inc. boleh memberikan pandangan berharga dan potensi peluang kepada pelabur. Walau bagaimanapun, penting untuk melakukan penyelidikan yang menyeluruh dan berunding dengan pakar kewangan sebelum membuat keputusan pelaburan mana-mana.

Mengetahui perkembangan terkini dalam industri bioteknologi, termasuk kemajuan dalam diagnostik molekul berdasarkan PCR dan penyelesaian ujian COVID-19, boleh membantu pelabur membuat keputusan yang berinformasi mengenai pelaburan mereka. Memantau trend seperti harga saham hari ini dan aktiviti pasaran pra-pasar juga boleh memberikan pandangan berharga mengenai pergerakan pasaran dan peluang pelaburan potensi.Prestasi Applied DNA Sciences Inc

  • Pekerja 61
  • HQ syarikat Stony Brook
  • Laman sesawang http://www.adnas.com/
  • Jenis Aset APDN Common Stock
  • Permodolan Pasaran APDN 4M
  • Pendapatan per Saham -18.11
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2019-11-01
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Applied DNA Sciences Inc? Anda mungkin berminat dengan: