BIOLASE Inc BIOLASE Inc saham


BIOLASE, Inc. adalah sebuah syarikat peranti perubatan yang berpusat di California dan mengkhususkan diri dalam pembangunan, pengilangan, pemasaran, dan jualan sistem laser untuk pergigian dan perubatan. Dengan 158 pekerja sepenuh masa, syarikat ini komited untuk menyediakan penyelesaian inovatif yang membantu pemberi perkhidmatan pergigian meningkatkan pengalaman pesakit mereka.

Sistem laser syarikat ini membolehkan pakar pergigian seperti doktor gigi, periodontis, endodontis, doktor gigi kanak-kanak, dan pakar bedah mulut menjalankan pelbagai prosedur pergigian. Prosedur-prosedur ini termasuklah kosmetik, pemulihan, dan aplikasi pembedahan yang kompleks. BIOLASE menawarkan dua kategori produk sistem laser: sistem Waterlase (semua tisu) dan sistem kaedah (tisu lembut).

Waterlase, teknologi berpaten syarikat ini, menggabungkan air dan tenaga laser untuk menjalankan prosedur pergigian yang sebelum ini memerlukan penggunaan tangan bor, pisau bedah, dan instrumen pergigian tradisional lain. Sistem semua tisu ini menyediakan pengalaman yang lebih selesa untuk pesakit dan membolehkan doktor gigi mencapai hasil yang lebih baik dengan kurang kesakitan dan masa pemulihan.

Selain Waterlase, BIOLASE menawarkan sistem laser kaedah untuk tisu lembut, terapi kesakitan, dan prosedur kosmetik seperti pemutihan gigi. Dengan kira-kira 301 paten United States yang telah dikeluarkan dan 38 paten yang masih dalam pertimbangan, syarikat ini berdedikasi untuk menyediakan teknologi bertaraf tinggi kepada pemberi perkhidmatan pergigian di seluruh dunia.

Bagi mereka yang berminat untuk melabur dalam industri pergigian, penyelidikan ke atas BIOLASE adalah penting untuk kekal terkini dengan perkembangan terkini dalam teknologi laser. Walaupun kami tidak memberi nasihat pelaburan, adalah penting untuk mengambil kira rekod prestasi syarikat dan inovasi sebelum melabur. Dengan memantau harga saham BIOLASE hari ini dan tren pra-pasar, pelabur dapat terus mendapat maklumat tentang prestasi syarikat di pasaran.Prestasi BIOLASE Inc

  • Pekerja 158
  • HQ syarikat Foothill Ranch
  • Laman sesawang https://www.biolase.com/
  • Jenis Aset BIOL Common Stock
  • Permodolan Pasaran BIOL 3.2M
  • Pendapatan per Saham -11.97
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen 2018-05-11
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan BIOLASE Inc? Anda mungkin berminat dengan: