C3.ai Inc C3.ai Inc saham


Berpusat di Redwood City, California, C3.ai, Inc. adalah penyedia utama perisian kecerdasan buatan perniagaan (AI) untuk transformasi digital. Syarikat ini kini mempunyai 704 pekerja sepenuh masa dan telah melancarkan penawaran awam perdana (IPO) pada 9 Disember 2020.

C3.ai telah membangunkan satu set aplikasi perisian yang membolehkan pelanggan untuk membangun, menerapkan, dan mengendalikan aplikasi AI perniagaan bertaraf besar di pelbagai infrastruktur. Syarikat ini menyediakan lima keluarga penyelesaian perisian, termasuk C3 AI Application Platform, C3 AI Applications, C3 AI Ex Machina, C3 AI CRM, dan C3 AI Data Vision.

C3 AI Application Platform adalah platform yang mudah digunakan yang direka khusus untuk membolehkan pelanggan merancang, membangun, dan menerapkan aplikasi AI perniagaan sesuai dengan apa jua jenis. Platform ini menawarkan fleksibiliti dan pilihan penyesuaian untuk memenuhi keperluan unik setiap pelanggan.

C3 AI Applications, yang dibangunkan menggunakan C3 AI Application Platform, termasuk keluarga penyelesaian AI yang khusus untuk industri dan aplikasi tertentu yang sedia untuk dipasang dan diterapkan. Pelanggan boleh memilih dari pelbagai penyelesaian yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan industri dan perniagaan mereka.

Bagi mereka yang tidak memiliki latihan sains data, C3 AI Ex Machina menawarkan penyelesaian tanpa kod yang memberikan akses kepada data yang siap untuk dianalisis dan membolehkan analis perniagaan menjalankan tugas sains data seperti membina, mengkonfigurasi, dan melatih model AI. Ini membolehkan pengguna memanfaatkan kuasa AI tanpa latihan atau pengetahuan teknikal yang meluas.

Ia adalah penting untuk berada dalam kepautan dengan perkembangan dan inovasi terkini dalam pasaran saham, termasuk syarikat seperti C3.ai. Melakukannya boleh membantu pelabur membuat keputusan yang berinformasi dan menjaga kemas kini dengan tren terkini dalam industri. Walaupun kami tidak dapat memberikan nasihat pelaburan, kami menggalakkan pelabur untuk membuat kajian dan analisis menyeluruh sebelum membuat keputusan pelaburan mana-mana.Prestasi C3.ai Inc

  • Pekerja 704
  • HQ syarikat Redwood City
  • Laman sesawang https://c3.ai/
  • Jenis Aset AI Common Stock
  • Permodolan Pasaran AI 3.8B
  • Pendapatan per Saham -2.34
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan C3.ai Inc? Anda mungkin berminat dengan: