Cadence Design Systems Inc Cadence Design Systems Inc saham


Cadence Design Systems, Inc. ialah syarikat reka bentuk sistem elektronik yang menawarkan pelbagai penyelesaian untuk membantu pelanggannya mencipta gambaran skematik dan fizikal litar untuk pelbagai reka bentuk seperti analog, isyarat campuran, digital tersuai, memori dan frekuensi radio (RF ).

Tawaran Reka Bentuk dan Simulasi IC Tersuai syarikat membolehkan pelanggan mencipta reka bentuk litar terperinci sehingga ke tahap transistor. Sementara itu, reka bentuk IC Digital dan penyelesaian Signoff membolehkan pelanggan mencipta perwakilan logik litar digital atau litar bersepadu (IC) yang boleh disahkan untuk ketepatan sebelum pelaksanaan.

Sistem Reka Bentuk Cadence juga menyediakan produk Pengesahan Fungsian yang membantu pelanggan mengesahkan bahawa litar atau perisian mereka konsisten dengan spesifikasi fungsi. Selain itu, syarikat itu menawarkan blok berfungsi yang telah disahkan dan disesuaikan melalui penawaran IPnya.

Selain itu, Sistem Reka Bentuk Cadence menawarkan penyelesaian Reka Bentuk dan Analisis Sistem untuk membantu pelanggan membangunkan papan litar bercetak (PCB) dan pakej IC lanjutan sambil menganalisis kesan elektromagnet, elektro-terma dan pelbagai fizik yang lain.

Jika anda berminat untuk melabur dalam pasaran saham, saham Cadence Design Systems mungkin patut dipertimbangkan. Harga saham saham syarikat hari ini menunjukkan janji yang hebat, dan arah aliran prapasaran menunjukkan bahawa ia berkemungkinan akan terus menunjukkan prestasi yang baik pada masa hadapan. Dengan cap pasaran dan reputasi yang kukuh dalam industri, Cadence Design Systems ialah pilihan pelaburan yang kukuh.

Dedikasi syarikat untuk menyediakan penyelesaian inovatif yang memenuhi keperluan pelanggannya telah membantunya mengekalkan statusnya sebagai pemain utama dalam industri reka bentuk sistem elektronik. Blok fungsinya yang boleh disesuaikan, pra-disahkan serta reka bentuk dan penyelesaian analisis yang komprehensif menjadikan Cadence Design Systems rakan kongsi yang boleh dipercayai untuk perniagaan yang ingin mengoptimumkan reka bentuk sistem elektronik mereka.Prestasi Cadence Design Systems Inc

  • Pekerja 10200
  • HQ syarikat San Jose
  • Laman sesawang https://www.cadence.com/
  • Jenis Aset CDNS Common Stock
  • Permodolan Pasaran CDNS 83.8B
  • Pendapatan per Saham 3.85
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.022

Berminat dengan Cadence Design Systems Inc? Anda mungkin berminat dengan: