Cinedigm Corp Cinedigm Corp saham


Cinedigm Corp. adalah sebuah syarikat hiburan streaming bebas yang beribu pejabat di New York City, New York. Syarikat ini menjadi awam pada 18 April 2006, dan kini mempunyai 134 orang pekerja sepenuh masa. Cinedigm mengkhusus dalam pemasaran dan pengedaran filem, televisyen, dan kandungan bentuk pendek lain, menguruskan perpustakaan hak pengedaran.

Syarikat ini menyediakan perkhidmatan streaming, pengiklanan, dan pengedaran kandungan pelbagai jenis, memenuhi keperluan penonton untuk kandungan global di Amerika Utara. Cinedigm menyediakan filem ciri dan siri televisyen, saluran streaming peminat, dan perkhidmatan teknologi kepada syarikat-syarikat media, runcit, dan platform.

Cinedigm memiliki dan mengendalikan tujuh saluran over-the-top (OTT) untuk pelbagai genre, termasuk AsianCrush (pan-Asia), Midnight Pulp (seram/seram/tindakan), Cinehouse, RetroCrush (anime klasik), Cocoro, KMTV (K-Pop), dan Cinehouse Selects (arthouse). Saluran-saluran ini tersedia sebagai aplikasi video-on-demand (AVOD dan/atau SVOD) di Smart TV, peranti mudah alih dan peranti TV yang disambungkan, konsol Xbox One dan Xbox Series X/S, di Web, dan/atau sebagai saluran televisyen ad-supported percuma (FAST) yang linear di LG Channels, Peacock, Plex, Redbox, The Roku Channel, Samsung TV Plus, dan platform-platform lain.

Katalog Cinedigm mengandungi lebih daripada 7,500 tajuk dari rangkaian TV, studio, dan produser, memberikan penonton pelbagai pilihan kandungan untuk dipilih. Pelabur yang berminat dalam industri hiburan streaming boleh mengawasi saham, harga saham, dan kapital pasaran Cinedigm untuk kekal berhubung mengenai prestasi syarikat di pasaran.

Melalui komitmen untuk menyediakan kandungan berkualiti dan perkhidmatan teknologi inovatif, Cinedigm berazam memenuhi keperluan pelanggan dan penontonnya di pasaran kandungan global. Pelabur boleh kekal berhubung mengenai prestasi syarikat dan peluang pelaburan berpotensi dengan melakukan penyelidikan mengenai syarikat-syarikat seperti Cinedigm dan anak syarikat mereka dalam industri hiburan streaming.Prestasi Cinedigm Corp

  • Pekerja 134
  • HQ syarikat New York City
  • Laman sesawang http://cinedigm.com/
  • Jenis Aset
  • Permodolan Pasaran 0
  • Pendapatan per Saham
  • Dividen per Saham
  • Tarikh Dividen
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun

Berminat dengan Cinedigm Corp? Anda mungkin berminat dengan: