Comstock Holding Companies Inc Comstock Holding Companies Inc saham


Comstock Holding Cos., Inc. adalah syarikat pembangunan hartanah dan pengurusan aset yang berpusat di Reston dengan pelbagai pilihan pelaburan untuk pelanggan dan rakan kongsi. Dengan pasukan 152 pekerja sepenuh masa, syarikat ini memberi tumpuan kepada pasaran perbandaran sub-urban pilihan di kawasan metropolitan Washington, D.C.

Sejak penyenaraian awam pertamanya pada tahun 2004, Comstock Holding Cos., Inc. berkomitmen untuk membangunkan hartanah yang memenuhi keperluan pelanggan dan rakan kongsi. Portfoliomanajen syarikat ini merangkumi pelbagai pelaburan hartanah komersial, kediaman, dan campuran, seperti lebih daripada 15 aset komersial dengan jumlah kira-kira 2.2 juta kaki persegi, lebih daripada enam aset pangsapuri berjumlah 1,636 unit, dan kira-kira 19 garaj komersial dengan lebih daripada 13,000 tempat letak kereta. Fokus syarikat ini terhadap hartanah berasaskan pengangkutan awam dan pembangunan campuran boleh memberikan pandangan berharga kepada pelabur yang berminat dalam harga saham hari ini atau tren pra-pasar.

Comstock Holding Cos., Inc. juga menyediakan perkhidmatan pengurusan aset dan hartanah kepada pemilik dan pelabur peribadi dan institusi dalam hartanah komersial, kediaman, dan campuran. Dengan memberi tumpuan kepada rakan kongsi awam-swasta, syarikat ini boleh menjadi rakan kongsi yang berharga bagi badan kerajaan yang berbagai mencari peluang untuk memanfaatkan potensi rakan kongsi ini.

Seperti mana-mana peluang pelaburan, adalah penting untuk sentiasa mengikuti tren pasaran dan melakukan penyelidikan menyeluruh sebelum melabur. Fokus Comstock Holding Cos., Inc. terhadap pasaran perbandaran sub-urban yang dipilih dan kepakaran dalam hartanah bercampur dan berasaskan pengangkutan awam boleh menjadikan syarikat ini sebagai syarikat yang patut dipertimbangkan oleh pelabur yang berminat dalam harga saham hari ini atau tren kapitalisasi pasaran.Prestasi Comstock Holding Companies Inc

  • Pekerja 152
  • HQ syarikat Reston
  • Laman sesawang https://comstockhomes.com/
  • Jenis Aset CHCI Common Stock
  • Permodolan Pasaran CHCI 62.1M
  • Pendapatan per Saham 0.79
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.286

Berminat dengan Comstock Holding Companies Inc? Anda mungkin berminat dengan: