Cooper-Standard Holdings Inc Cooper-Standard Holdings Inc saham


Cooper-Standard Holdings, Inc. merupakan salah satu pereka, pengilang, dan penjual ternama bagi sistem pengedap, penghantaran bahan api dan brek, pemindahan bendalir, dan sistem anti-getaran. Dengan ibu pejabat di Northville, Michigan, syarikat ini mempunyai pasukan 23,000 pekerja sepenuh masa di seluruh dunia.

Sejak penyenaraian awam pertamanya pada 27 Mei 2010, Cooper-Standard telah memberi tumpuan kepada penyediaan penyelesaian automotif berkualiti tinggi kepada pelanggannya. Syarikat ini beroperasi melalui empat segmen: Amerika Utara, Eropah, Asia Pasifik, dan Amerika Selatan. Perniagaan automotif global dan Kumpulan Teknologi Lanjutan syarikat ini menyediakan produk yang digunakan dalam kenderaan penumpang dan trak ringan yang dikeluarkan oleh pengeluar peralatan asal (OEMs) dan pasaran ganti.

Cooper-Standard beroperasi di 78 lokasi pengeluaran dan 54 lokasi reka bentuk, kejuruteraan, pentadbiran, dan logistik. Perniagaan automotifnya memberi tumpuan kepada pasaran kereta penumpang dan trak ringan, termasuk trak kelas tiga dengan rangka penuh. Syarikat ini membekalkan produknya kepada OEMs seperti Renault-Nissan, BMW, Toyota, Volvo, Jaguar/Land Rover, Honda, dan pelbagai OEMs lain yang berpangkalan di China.

Bagi pelabur yang berminat dalam industri automotif, Cooper-Standard menawarkan peluang unik untuk menyokong pembangunan penyelesaian automotif yang inovatif. Untuk membuat keputusan pelaburan yang berpengetahuan, adalah penting untuk selalu mengikuti perkembangan terkini di pasaran saham, termasuk tren pra-pasar dan pergerakan harga saham. Dengan secara berkala mengkaji Cooper-Standard dan pesaing-pesaingnya, pelabur dapat terus dimaklumkan mengenai tren industri dan perubahan dalam harga saham, membolehkan mereka membuat keputusan terinformasi berkaitan pembelian, pemegangan, atau penjualan saham syarikat automotif inovatif ini.Prestasi Cooper-Standard Holdings Inc

  • Pekerja 23000
  • HQ syarikat Northville
  • Laman sesawang http://www.cooperstandard.com/
  • Jenis Aset CPS Common Stock
  • Permodolan Pasaran CPS 198.5M
  • Pendapatan per Saham -5.88
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0

Berminat dengan Cooper-Standard Holdings Inc? Anda mungkin berminat dengan: