Credit Suisse High Yield Bond Fund Credit Suisse High Yield Bond Fund saham


Credit Suisse High Yield Bond Fund adalah syarikat pelaburan pengurusan tertutup, tidak terdiversifikasi yang beroperasi dalam industri kewangan. Syarikat ini beribu pejabat di New York City, New York, dan objektif pelaburannya adalah untuk mencari pendapatan semasa yang tinggi, dengan peningkatan modal sebagai objektif sekunder.

Dana ini melabur dalam pelbagai sektor, termasuk pengiklanan, industri kedirgantaraan dan pertahanan, suku cadang dan peralatan kereta, pembuat kereta, broker saham, pembinaan dan pembinaan, bahan binaan, televisyen kabel dan satelit, bahan kimia, pembiayaan pengguna / komersial / sewa, barang-barang modal yang pelbagai, elektronik, penyelidikan dan pengeluaran tenaga, alam sekitar, borong makanan, perjudian, pengedaran gas, kemudahan kesihatan, perkhidmatan kesihatan, trust pelaburan hartanah, perisian-perkhidmatan, peruncitan khas, pengeluar / produk keluli, perkhidmatan sokongan, teater dan hiburan, infrastruktur / perkhidmatan pengangkutan, jentera, obligasi hutang dikendalikan, farmasi, dan pembungkusan.

Credit Suisse Asset Management, LLC berfungsi sebagai penasihat pelaburan untuk Dana ini. Bagi pelabur yang berminat dengan dana obligasi hasil tinggi dan industri berkaitan, adalah penting untuk melakukan penyelidikan dan terus memantau syarikat seperti Credit Suisse High Yield Bond Fund untuk membuat keputusan pelaburan yang bijak dan mungkin mendapat manfaat daripada kenaikan harga saham di masa depan.Prestasi Credit Suisse High Yield Bond Fund


Berminat dengan Credit Suisse High Yield Bond Fund? Anda mungkin berminat dengan: