Electromed Inc Electromed Inc saham


Electromed, Inc. adalah sebuah syarikat alat perubatan yang beribu pejabat di New Prague, Minnesota yang membangunkan, mengilangkan, memasarkan, dan menjual alat perubatan. Syarikat tersebut khusus dalam aplikasi Teknologi Oskilasi Dinding Dada Frekuensi Tinggi (HFCWO) untuk meningkatkan penjagaan paru-paru bagi pesakit dari segala usia.

Produk utama Electromed ialah Sistem Pembersihan Saluran Udara SmartVest, yang termasuk model SmartVest SQL dan SV2100, serta produk berkaitan. Sistem SmartVest menawarkan penyelaras denyutan udara yang boleh diprogram, pakaian terapi yang dipakai di bahagian atas badan, dan pemambung yang bersambung, yang bersama-sama memberikan terapi pembersihan saluran udara yang selamat. SmartVest SQL lebih ringan, kecil, dan senyap daripada model sebelumnya, dan mempunyai kebolehpemrograman dan kebolehan penggunaan yang mudah.

Untuk meningkatkan hasil pesakit dan kepatuhan terhadap terapi, Electromed juga menawarkan teknologi tanpa wayar SmartVest Connect, yang membolehkan pesakit dan pasukan penjagaan kesihatan menjejaki terapi secara langsung dan berkolaborasi dalam membuat keputusan penjagaan. Aplikasi SmartVest Connect mudah digunakan dan memberikan data kepada pesakit dan pembekal penjagaan kesihatan untuk mengoptimakan penjagaan.

Selain daripada Sistem SmartVest, Electromed menawarkan SmartVest dan SmartVest Wrap untuk digunakan oleh pesakit tunggal kepada penyedia penjagaan kesihatan. Produk-produk ini direka untuk meningkatkan terapi pembersihan saluran udara bagi pesakit yang memerlukannya.

Seperti pelaburan alat perubatan lain, penting untuk tetap terkini tentang prestasi saham dan sawan pasaran Electromed. Dengan mengetahui perkembangan dan produk terkini dari Electromed, anda boleh membuat keputusan yang lebih terinformasi tentang melabur di industri alat perubatan. Dan, jika anda atau seseorang yang anda kenali memerlukan terapi pembersihan saluran udara, Sistem SmartVest dan produk berkaitan dari Electromed mungkin patut dieksplor.Prestasi Electromed Inc

  • Pekerja 156
  • HQ syarikat New Prague
  • Laman sesawang http://smartvest.com/
  • Jenis Aset ELMD Common Stock
  • Permodolan Pasaran ELMD 136.2M
  • Pendapatan per Saham 0.49
  • Dividen per Saham None
  • Tarikh Dividen None
  • Pertumbuhan Pendapatan Suku Tahun 0.417

Berminat dengan Electromed Inc? Anda mungkin berminat dengan: